Dacă ești antreprenor, în online sau nu numai, te poate ajuta:
Guy Kawasaki - The Art of the Start 2.0 : Guy Kawasaki - The Art of the Start 2.0
Am citit-o anul ăsta, mi-a plăcut. Pragmatică și ușor de citit/înțeles.
Dacă ești antreprenor, în online sau nu numai, te poate ajuta:
Guy Kawasaki - The Art of the Start 2.0 : Guy Kawasaki - The Art of the Start 2.0
Am citit-o anul ăsta, mi-a plăcut. Pragmatică și ușor de citit/înțeles.
Nu stiu daca spa mai postat ca nu am apucat sa citesc tot thread-ul.
Secretele Mintii de Milionar – T. Harv Eker, este o carte pe care am inceput sa o citesc acum ceva vreme dar din lipsa de timp am abandonat-o. Pare interesanta.
Salut, ultimele carti citite de mine au fost Consilierul de Incredere de David H Meister si Totul despre psihologia persuasiunii de Robert B Cialdini. Ambele sunt destinate antreprenorilor aflati la inceput de drum si contin sfaturi utile referitor la tehnicile de vanzari si la mijloacele prin care poti deveni un as in domeniul persuasiunii. Merita citite!
Andy Maslen - 100 idei geniale de copywriting de la companii de top din intreaga lume
Daca ma puteti ajuta cu niste carti interesante pentru content writeri, v-as ramane dator. Nu vreau sa raman in urma cu noutatile in domeniu. Multumesc!
Spy the lie de Philip Houston
@Razvan Guiu: Depinde la ce nivel esti. Daca esti incepator, poate te ajuta postarea asta, contine si o recomandare de carte, a lui Sorin Preda: Invata sa scrii bine. Lectia 1: Piramida inversata
Daca stii piramida inversata bine, deja ai o baza solida. Mai departe, ia art asta despre regulile de scriere ale lui Orwell daca vrei sa scrii simplu si clar: https://www.pickthebrain.com/blog/ge...ctive-writing/
Ceva mai avansat, daca deja vrei sa creezi suspans si efecte, "Confesiunile unui tanar romancier", de Umberto Eco, e deja un pic pentru avansati.
Poate te ajuta si lista asta: https://hyperliteratura.ro/vlad-taus...in-comunicare/
Altfel, citeste mult din toate domeniile si vei vedea ca iti este usor sa scrii apoi, iti vin in minte o multime de expresii, modele si structuri de fraze. Uite aici cateva liste recomandate de scriitori, oameni de stiinta samd: 29 Lists of Recommended Books Created by Well-Known Authors, Artists & Thinkers: Jorge Luis Borges, Patti Smith, Neil DeGrasse Tyson, David Bowie & More | Open Culture
Ca site-uri, cred ca te poate ajuta Write to Done, spre exemplu.
Bafta!
@Scribul: Multumesc pentru ajutor. Sunt destul de avansat, dar sunt constient de faptul ca lucrurile evolueaza in permanenta si daca nu inveti mereu ramai in urma. Raman dator pentru ajutor![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)