faci nunta cu dar?
si-a luat golan ? daca ai bani de investit poate scoti ceva, dar mult mai profitabila este o afacere in RL (real life)
Voislav vrei parcele sau insule intregi ?
Daca continuati cu offtopicul posturile vor fi sterse.
Ramaneti pe subiect.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cand iti aduce cateva mii de $ pe luna profit. USD nu Linden$, crezi ca nu se merita sa cumperi asfel de terenuri?
Ti-as recomanda sa faci rost de vreo 3000$ si sa iti cumperi o insula proprie, apoi sa o dezvolti. Sigur o sa ajungi mai castigat asa.
De asemenea iti recomand comunitatea secondlife romania
Comunitatea SecondLife Romania • Index page
Sefule , topicul este Second Life nu Cumpar teren in Second Life !
Daca ai 3000 de dolari si ii investesti intr-o afacere din viata reala , nu prea poti sa faci nimic , pe cand din 3 000 de dolari investiti in second life , intr-un singur an , o sa scoti cam 5 000 de dolari !
Eu m-as axa pe un magazin de haine , dar imi trebuie spatiu , si din pacate spatiile sunt scumpe !
Afacerile in second life sunt profitabile , pentru ca din ce in ce mai multa lume baga bani in afaceri de acest gen , asa ca economia din second life se dezvolta !
OffTopic : Se pare ca multa lume nu are pe ce sa dea banii !
daac as avea 3000$ tot pe net i-as investii, dar nu in Second Life ca nu prea le am eu cu jocurile din pacate.
butelie, tu citesti doar titlul topicului?
Nu m-ar mira...
Va place jocul si aveti ceva de spus...va rog.
Nu? Atunci lasati oamenii sa isi faca treaba.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Vodafone InsideOut - A Mobilephone Service for Second Life » Coolest Gadgets
Se pare ca din ce in ce mai multe corporatii iau in serios lumea virtuala.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Grija mare cu ' lupii rapitori ' cum ii numesc eu, care-ti promit si-ti arata mii de schite, cine incepe un proiect in Second Life si nu dispune de un buget peste 10.000 € + o idee NOUA + om de incredere sa renunte ca totul va fi in zadar.
Incredibil, dar nu am gasit pe nimeni in Sud America si Spańia care sa se prezinte in numele unui client, doar proiecte inexistente si explicatii la nesfarsit.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)