Ati incercat internetul de la Orange? ( link ) Stie cineva cum merge? Isi merita banii?
Merci
Ati incercat internetul de la Orange? ( link ) Stie cineva cum merge? Isi merita banii?
Merci
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Mai ai rabdare, trebuie sa iasa cat de curand RDS-ul si transferul de date ar trebui sa fie punctul lor forte.
"Internet Unlimited Home - acces nelimitat la internet, oricând"
iar cateva randuri mai jos:
"Abonamentele oferă acces national nelimitat la internet cu o utilizare rezonabilă de 2 GB/lună pentru varianta 3G si 4 GB/luna pentru varianta 3G+ in cazul abonamentelor Internet Unlimited Home si Internet Night&Weekend si de 8 GB/lună pentru Internet Day Unlimited. La depăsirea acestui trafic se vor activa automat pachete de trafic de 500 MB contra unui tarif de 5 EUR/500 MB. "
Deci este acces nelimitat sau ba?![]()
E nelimitat my ... Nu exista internet mobil nelimitat decat la zapp, da astia nu au sim. Eu cautam pt iPhone asa ca am nevoie de sim. I heart RO!
pai eu cam am nevoie... poate pana apare RDS-ul pe piata mai dureaza un an... sau 2. intrebam daca ati auzit ceva despre asta... daca stiti cum merge...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
La Orange exista si abonamentul de business, cu pana la 8GB/luna. Nu am utilizat inca Orange pt. net dar pe Softpedia forum am vazut useri multumiti. In ce priveste Zapp, acoperirea e mai slaba din cate am inteles. Am utilizat Zapp in Bucuresti si a mers OK, mai putin OK a fost ca dupa ce am incheiat 2 ani de abonament nu au vrut sa mi-l treaca pe cartela, asa ca acum am un Z010 inutilizabil + o cartela pe care am dat banii dar pe care nu o pot folosi- drept e ca am primit scrisoare de la ei prin care-mi ofereau 15$ (sau euro?) pe aparat
.
Sa inteleg ca RDS se va lansa in servicii de internet mobil?
Am net pe Orange ca un fel de extra-second-backup pentru servici. Nu l-am folosit prea des la servici dar de fiecare data a mers destul de nasol in zona Marriot. Am sunat la Orange si mi-au dat ca motiv faptul ca e mult trafic facut in zona.
Adevarat, ca de acasa, din Militari, merge destul de binisor pe 3G. Dar acasa am RDS care nu se compara ca viteze.
Daca ai nevoie de mobilitate atunci merge abonamentul la Orange - mai ales daca te si incadrezi in limita lor de 4 GB.
Bai frate cata nesimtire.
Am observat nesimtirea asta crasa la multe firme mari care isi permit sa arunce cuvinte mari in titlu, ca mai apoi sa scrie undeva jos cu tot felul de stelute explicatii la ce intaleg ei prin cuvintele respective.
Le recomand sa mai puna si ei mana pe carte sau macar pe dictionar sa invete ce inseamna nelimitat
P.S.
Nu am nimic cu Orange (am 3 abonamente la ei si sunt multumit de servicii), dar nu pot sa nu reactionez cand vad atata nesimtire.... si pe deasupra isi mai permit sa foloseasca si cuvantul "rezonabil" in text cand anunta limitarile ofertei nelimitate....
Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 10th October 2007 la 22:06. Motiv: P.S. .... si prea agresiv...
Ştiu că abonamentul de care zici tu e ceva mai complex dar uite ce şmecherie am încercat eu: am spv c600, merge şi ca modem, am abonament Wap unlimmited (3 dolari jumate pe lună) care e şmenul: teoretic nu ai acces de cât la site-uri wap, practic există un mic truc, bagi un proxy de la orange în browserul tău (pe telefon- când intri de pe tel, sau pe calculator când îl foloseşti ca modem). Ai laptop, îţi cari internetul peste tot în ţară la 3 dolari jumate.
Viteza nu e totuşi una genială, maxim a mers cu 20 kbps. Deasemenea posibil să cadă netu exact când nu te aştepţi, când eşti într-o zonă foarte aglomerată sau de sărbători când toată lumea dă mesaje..
Restul abonamentelor "nelimitate" sunt limitate toate, de ce să nu-ţi tragi mai bine cablu... sau dacă nu există, cred că până şi zapp e mai bun
Ultima modificare făcută de doro; 13th October 2007 la 12:02.
RDS s-a lansat dar mai putin datele care vor fi in viitorul apropiat
RDS mobile 3G s-a lansat cu brandul digimobil | blog itbox
cat de mult te grabesti?
3G+-ul de la orange merge pe la 1,8mbps (am la firma) din 3,8mbps
4giga/luna daca nu faci download (dc++, torente etc) iti ajung.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)