intre timp orange, in bucuresti si-a facut upgrade in unele zone, si acum poti accesa internetul mobil orange la 7,2mbps si viteza de uplink sporita.
mai multe Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA | blog itbox
intre timp orange, in bucuresti si-a facut upgrade in unele zone, si acum poti accesa internetul mobil orange la 7,2mbps si viteza de uplink sporita.
mai multe Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA | blog itbox
Ultima modificare făcută de FireEyes; 3rd November 2007 la 11:34.
Eu am internet nelimitat de la Vodafone, dar nu mai e valabila oferta asta, al doilea l-am facut la 1 giga limita ca nu imi trebuia mai mult.
Atunci ziceau ceva de limita de bun zimtz la un giga, dupa mai multe discutii telefonice cu ei mi-au expliat ca daca sar de 1 giga nu e nici o problema dar daca o tin asa 4 5 luni cu depasiri nu de ordinul mega ma suna sa renegocieze contractul cu mine. IN afara de dc++ unde exista conexiunea de cartier, am folosit netul 16 ore pe zi , browsing, email, siteuri, etc. Nu am depasit decat odata 1 giga in rest nu am consumat decat 800 900 de mega. Asta la o conexiune care are cam 30-40K mari pe download, sau cand ma duceam la mama la tara era ca pe dial-up.
Acum avand in vedere ca pretul abonamentului meu este cam cat al ofertei actuale de 8 giga cred ca nu ma vor suna decat daca sar pest 8 giga aia, oricum cardul meu nu era si brodband pe vremea aia, dar acum am de la al doilea abonament "sapunul" care merge in 6 mega, cei drept doar in orasele mari in zona de centru.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)