Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Cum sa iesi din CRB (Centrala Riscurilor Bancare)

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit Cum sa iesi din CRB (Centrala Riscurilor Bancare)

Ei bine eu sunt acolo pentru 15 RON si asta pentru ca UNICREDIT (doamne cat vreau sa le pun o bomba mare rau), nu trece in IB la cat datorezi pentru cardul de credit, si dobanzile. Eu practic dupa 1 an si ceva de folosinta, datoram vreo 15 RON dobanzi, bani care nu imi apareau in contul meu, si culmea NICI doamnei de la sucursala. A trebuit sa dea telefon la sediul central ca sa afle ca trebuie sa returnez si dobanzile astea.

Ca sa iesi, dati mail la situatie@birouldecredit.ro :

Solicitarea dvs. va fi luată în considerare numai dacă a îndeplinit toate cerinţele de mai jos:

- să fie scrisă lizibil, datată şi semnată olograf (un model de cerere gasiti la Acasa / Intrebari frecvente / cerere );

- să fie însoţită de o imagine de buna calitate a buletinului sau cartii de identitate ;

- formatul fisierelor atasate mesajului trebuie sa fie unul uzual: jpg, pdf, tif, doc; dimensiunea totală a mesajului transmis de dumneavoastră nu trebuie să depăşască dimensiunea de 3MB.

- incepând cu a 2-a solicitare inclusiv pe parcursul aceluiaşi an calendaristic, trebuie să achitati contravaloarea serviciului prestat în sumă de 3,00 lei noi, si sa faceti dovada platii.

In caz contrar va trebui sa reveniţi cu o nouă solicitare!

Termenul legal de raspuns este de 15 zile de la data inregistrării cererii.

Informatii suplimentare la Acasa / Intrebari frecvente .

Biroul de Credit
    tel: + 4021 - 315.10.17
    Acasa
    PS: Azi mi-am facut inca 3 conturi curente la ING, plus 3 card-uri de debit + Internet Banking.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 3rd October 2007 la 19:25.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

exact acelasi lucru am patit si eu vara asta, tot pentru 15 ron. de fapt, mama mea. am luat un credit imobiliar de la volskbank si ne-au dat tel ca nu pot sa ne dea banii ca are maica-mea datorie. nici nu ne-au spus la ce banca. a trebuie sa punem cerere la crb. am aflat ca aveam la raifaissen 15 ron, comision ce se stransese pentru un card nefolosit.

acum: din crb nu poti sa iesi. poti doar sa mergi sa achiti datoria la banca la care o ai (mai exact la sucursala la care ai facut operatiunea care a generat datoria) si sa iei de la ei o adeverinta potrivita careia nu mai ai nici o datorie la ei. e nevoie de adev pt ca ei actualizeaza informatiile la crb mai rar, chiar la cateva luni, asa ca dupa ce platesti nu apari "curat" imediat.

cu adev asta mergi la crb si le-o arati. le spui apoi sa iti dea o alta adev. potrivit careia nu mai ai nici o datorie, la nici o banca. cu asta te duci unde ai treaba.

in baza lor de date ramai 5 sau 7 ani "patat". daca nu mai faci niic o datorie in perioada asta, esti sters.

mihai

p.s. ai mei au rezolvat intr-o saptamana
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

alfie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd September 2005
    Posturi
    126
    Putere Rep
    36

Implicit

Cu Unicredit am luat-o si eu, bastarzii. Acum nu mai stiu daca mai sunt in CRB, insa ideea e ca mi-am luat o adeverinta de la ei cum ca nu mai am nicio datorie la ei, cu care m-am dus la o alta banca pentru a-mi aproba card-ul/imprumutul, etc.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de alfie Vezi Post
    Acum nu mai stiu daca mai sunt in CRB
    Indiferent daca ti-ai achitat datoria sau nu, ramai 7 ani in CRB.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    49
    Posturi
    346
    Putere Rep
    33

Implicit

Am patit-o si eu cu raifaisenul , nu am nici un fel de datorii la nici o banca dar nici credite nu pot sa iau , si era vorba de 5 euro

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

poate ajuta cuiva asta:
    Si datornicii pot lua credite

Ai o restanta si esti inscris in baza de date a Biroului de Credit? Desi credeai pierduta orice sansa de a te mai indatora la vreo institutie bancara, norocul iti surade, pentru ca de la anumite banci inca mai poti lua un credit. Conditiile insa sunt mult mai restrictive decat in cazul unei persoane care si-a platit ratele la timp.

Se analizeaza numarul de zile de intarziere

Cele mai multe banci pot oferi credite celor care au o restanta in evidenta Biroului de Credit, insa fiecare caz este analizat in conditii mult mai restrictive decat in mod normal.

La CEC, daca intarzierea la plata ratei nu este mai mare de 30 de zile, clientul poate solicita un credit.

Totodata de la Libra Bank poti lua bani daca nu ai o restanta activa sau care nu sare de 40 de euro pe o perioada de 30 de zile in ultimul an si jumatate.

Si la Volksbank sunt aprobate dosare ale clientilor ce figureaza ca restantieri, insa vechimea datoriei nu trebuie sa fie mai mare de 90 de zile.

Daca vrei un credit de la BRD trebuie mai intai sa scapi de datoria pe care ai facut-o. 'O data cu achitarea integrala a datoriei, clientul va inregistra la Biroul de Credit un 'istoric', caz in care se va realiza o analiza suplimentara. Daca restanta a fost acum cativa ani, sau a durat putin, iar suma nu a fost foarte mare, se poate lua in calcul o posibila acordare a creditului', mentioneaza Traian Traicu, reprezentant BRD.

La Raiffeisen Bank se analizeaza restanta in functie de frecventa, vechime si numarul maxim de zile de intarziere atins.

La UniCredit Tiriac Bank se aproba un credit in functie de numarul de abateri, zilele restante, dar si de cauzele intarzierii, iar la Bancpost se judeca de la caz la caz, dupa suma si durata intarzierii.
    e de pe email, nu stiu originalul de unde e luat.
    l-am gasit :http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=188329

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un motiv sa iesi de pe trafic.ro
    De meetzah în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 18th December 2008, 18:14
  2. Centrala Telefonica
    De beia în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th April 2006, 16:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte