Cum sa iesi din CRB (Centrala Riscurilor Bancare)
Ei bine eu sunt acolo pentru 15 RON si asta pentru ca UNICREDIT (doamne cat vreau sa le pun o bomba mare rau), nu trece in IB la cat datorezi pentru cardul de credit, si dobanzile. Eu practic dupa 1 an si ceva de folosinta, datoram vreo 15 RON dobanzi, bani care nu imi apareau in contul meu, si culmea NICI doamnei de la sucursala. A trebuit sa dea telefon la sediul central ca sa afle ca trebuie sa returnez si dobanzile astea.
Ca sa iesi, dati mail la situatie@birouldecredit.ro :
Citat:
Solicitarea dvs. va fi luată īn considerare numai dacă a īndeplinit toate cerinţele de mai jos:
- să fie scrisă lizibil, datată şi semnată olograf (un model de cerere gasiti la
Acasa / Intrebari frecvente / cerere );
- să fie īnsoţită de o imagine de buna calitate a buletinului sau cartii de identitate ;
- formatul fisierelor atasate mesajului trebuie sa fie unul uzual: jpg, pdf, tif, doc; dimensiunea totală a mesajului transmis de dumneavoastră nu trebuie să depăşască dimensiunea de 3MB.
- incepānd cu a 2-a solicitare inclusiv pe parcursul aceluiaşi an calendaristic, trebuie să achitati contravaloarea serviciului prestat īn sumă de 3,00 lei noi, si sa faceti dovada platii.
In caz contrar va trebui sa reveniţi cu o nouă solicitare!
Termenul legal de raspuns este de 15 zile de la data inregistrării cererii.
Informatii suplimentare la
Acasa / Intrebari frecvente .
Biroul de Credit
tel: + 4021 - 315.10.17
Acasa
PS: Azi mi-am facut inca 3 conturi curente la ING, plus 3 card-uri de debit + Internet Banking.