E momentul de mica vacanta de vara, in cateva ore plec si eu. Spor la munci si sa aveti un PR Update fericit.![]()
E momentul de mica vacanta de vara, in cateva ore plec si eu. Spor la munci si sa aveti un PR Update fericit.![]()
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Vacanta placuta, distractie maxima, vreme asa cum ti-o doresti
Mult soare si vreme buna acolo unde mergi.Si servicii hoteliere de cea mai buna calitate
Distractie placuta .. era si cazul de ceva odihna dupa atata munca![]()
O sa fie probabil un vacanta mixata. Am pus doua carticele la pachet: Anderson, C - Long Tail, Battelle J: SEARCH. Binenteles insa ca Harry Potter e primul insa de citit![]()
Si poate din vacanta am sa ma intorc si cu carticica terminata. Mult de facut intr-o vacanta atat de scurta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Vacanta placuta, vreme excelenta, tot ce iti doresti.
20 de zile mica vacanta de vara?
Ma intreb cum arata o vacanta mare...
Vacanta placuta.
Eu tocmai am venit ...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
vacanta placuta ...si eu merg de maine...asa trebuie sa decretam si noi..luna august luna de concediu !!! doar google sa lucreze![]()
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)