am tot vazut banner-ul catre site-ul Elisabeta Rizea pe multe prime pagini ale unor site-uri tari... sunt convins ca si voi le-ati vazut... cum asa? cum au reusit sa faca asta? cum i-a motivat sa puna bannerul in asa pozitie tare?
am tot vazut banner-ul catre site-ul Elisabeta Rizea pe multe prime pagini ale unor site-uri tari... sunt convins ca si voi le-ati vazut... cum asa? cum au reusit sa faca asta? cum i-a motivat sa puna bannerul in asa pozitie tare?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
heh... asta imi trezeste amintiri. Acum mai mult de un an a fost nevoie de un voluntar sa faca site-ul. M-am oferit eu. Am ajuns intr-un stadiu destul de avansat. La un moment dat au fost niste neintelegeri si am renuntat.
Versiunea mea: http://razvan.cpea.ro/er/
Cu stima,
Razvan Pop
no bine ma razvan, dar pe mine tot nu m-ati lamurit. sunteti cunoscuti, va stiti dinainte, dar eu am ajuns din intamplare pe forumurile astea si nici nu sunt din bucuresti. lamureste-ma si pe mine sa imi fac o parere despre cum sta treaba, cine pe unde e, si cine cu cine e...
ce s-a intamplat de ai renuntat la site? ce neintelegere? care era scopul site-ului? ma gandesc eu ca de undeva trebuia sa iasa banu... de unde iasa banu' in cazul asta?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Nu trebuia sa iasa nici un ban. Este o campanie initiata de Academia Catavencu pentru strangere de fonduri.
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)