M-am saturat de mare, eu vreau la munte.Sa o vezi zilnic de 24 de ani parca iti trece cheful.
![]()
M-am saturat de mare, eu vreau la munte.Sa o vezi zilnic de 24 de ani parca iti trece cheful.
![]()
munte.. munte.. voi fi si eu in curand 10 zile prin Retezat!![]()
na ca iar nu am stare :-).
apropo de munte, nu stiu incotro o luam de aici. poate ne oprim o noapte la sinaia si dupa o luam spre vidraru, chef de mers acasa nu avem :-).
tocmai beau o bere in cinstea voastra!
numai bine!
Raspund celor interesati de acest subiect.
Data: 25.07.2007
Cazare Hotel Balada Saturn. Interior OK. Servicii pentru 3 * lipsa. Nu se pune hartie igenica la baie, nu se schimba la timp asternuturile si prosoapele. Diferenta dintre * si *** nu este curatenia .Curatenie trebuie sa fie peste tot. Serviciile conteaza.
Daca ai bonuri valorice vei lua teeeeapa. La masa nu poti decat manca unul din cele trei feluri de mancare ce le au, si nu poti bea o bere sau un vin pe bonuri. Daca vrei, poti cumpara bautura pe bani, de parca nu ai mai fi platit odata. Dar asta nu e tot. Daca la masa de seara bei o baterie de vin pe banii tai, cand se face ora 21.00 trebuie sa pleci caci se inchide localul. Asa ca trebuie sa fi betiv, ca sa poti bea si adoua baterie la vreo terasa unde poti sta si tu mai tarziu.
La piscina hotelului trebuie sa platesti intrarea, iar in interiorul ei bonurile valorice nu au valoare. Au in schimb la piscina Cleopatra , la vreo 500 m distanta de hotel.
Una peste alta, nu o sa ma mai duc niciodata la acest hotel. Cand voi cumpara bilete de acum in colo ma voi interesa ce se intampla cu banii care imi sunt ceruti avans pentru cele trei mese pe zi.
In rest, Saturn este o statiune frumoasa.
A fost si ceva frumos : Plaja DOINA di dreptul holelurilor de 2 *si simpaticul profesor de dansuri care anima atmosfera pe aceasta plaja. Deasemenea sunt doua terase pe malul marii care prin comportamentul angajatilor te fac sa te smti bine .
Bravo Terasa GALBENA, si sa-ti traiasca ciobanescul german.
Pentru cei din dreptul hotelurilor de 3 * le recomand sa asculte melodia lui MARGINEANU-- Tango- le canta greierii in crapaturile de la picioare.
Educatia se dobandeste nu se castiga.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)