abia acum am citit postul acesta, am vrut sa citez pe cineva, apoi pe altcineva... dupa care am renuntat.
Cresterea leului este evidenta, si, in ciuda fluctuatiilor pe pe pietele valutare INTERNATIONALE, va continua in acest trend. Chestia cu capsunarii tine doar de o politica de moment a BNR, insa nu are legatura cu devalorizarea dolarului pe piata internationala. Daca va uitati ce se intimpla la Londra sau in Tokyo, va veti lamuri. Romanii sint oarecum avantajati de aceasta situatie, in conditiile in care in 2015 vom intra pe Euro dupa ce ne-am obisnuit cu o moneda puternica. Asta nu inseamna ca leul e mai bun decit dolarul. Momentan, am schimbat banii din conturi in lei - sincer, am pierdut ceva, din cauza comisioanelor. Mai degraba as pune banii in yeni. Iar cresterea dolarului, sau, dimpotriva, devalorizarea lui, tine foarte mult de politica energetica a Rusiei. Ca o gluma, cind veti auzi ca in Rusia nu mai este gaz metan sau petrol, va recomand sa faceti imprumuturi bancare in lei sau ruble si sa cumparati dolari.

Răspunde cu citat