Incepe cu acvariul. In mod normal acolo ar trebui sa steaSi punctul forte este ca sunt obligat in fiecare seara sa caut a dracu mama ei de broasca testoasa pe unde mama naibii se baga ea, sub toata coclaurile de la mine din casa.![]()
Incepe cu acvariul. In mod normal acolo ar trebui sa steaSi punctul forte este ca sunt obligat in fiecare seara sa caut a dracu mama ei de broasca testoasa pe unde mama naibii se baga ea, sub toata coclaurile de la mine din casa.![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu, ca e nu stiu ce broasca testoasa care trebuie pusa in apa doar juma de ora pe zi.
Daca m-ar peria fiecare pe mine cum vad eu ca e fitoasa broasca asta ......
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan serviciul BRD-NET este indisponibil.
de 5 zile e asa !
mi`e sila sa ma duc pana la bancomat![]()
Pai unde vrei sa pleci... ce intalniri iti trebuie dupa 8 seara? cum adica sa iti lasi papucii in mijlocul camerei? Si broasca testoasa?... ce ai cu biata broscuta?
![]()
![]()
Norocul meu e ca nu am broaste... insa Maia e deja destul de mare ca sa arunce prin camera tot ce prinde... asa ca partea cu broasca e inlocuita de cea cu adunatul chestiilor zornaitoare de pe jos.. asta daca nu vreau sa calc prin ele.
Inca esti norocos... al tau e mic.. stai sa vezi cand o sa inceapa sa ii iasa dintii.![]()
Big... oamenii cu experienta te sfatuiesc sa renunti la idee. Daca nu am reusit sa te convingem.. esti cum eram noi in momentul ala: irecuperabili,pierduti pentru lumea buna si fara sanse de intoarcere.
Haha, merci baieti pentru sfaturi, dar nu puteti sa-mi spuneti nimic nou, toate astea mi le-am spus si singur de sute de ori, dar asta e, la un moment dat trebuie sa capitulez![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)