Incepe cu acvariul. In mod normal acolo ar trebui sa stea :))Citat:
Si punctul forte este ca sunt obligat in fiecare seara sa caut a dracu mama ei de broasca testoasa pe unde mama naibii se baga ea, sub toata coclaurile de la mine din casa.
Versiune printabilă
Incepe cu acvariul. In mod normal acolo ar trebui sa stea :))Citat:
Si punctul forte este ca sunt obligat in fiecare seara sa caut a dracu mama ei de broasca testoasa pe unde mama naibii se baga ea, sub toata coclaurile de la mine din casa.
Nu, ca e nu stiu ce broasca testoasa care trebuie pusa in apa doar juma de ora pe zi.
Daca m-ar peria fiecare pe mine cum vad eu ca e fitoasa broasca asta ......
Daca nu e mascul .. Il fac eu.
Momentan serviciul BRD-NET este indisponibil.
de 5 zile e asa !
mi`e sila sa ma duc pana la bancomat :|
Pai unde vrei sa pleci... ce intalniri iti trebuie dupa 8 seara? cum adica sa iti lasi papucii in mijlocul camerei? Si broasca testoasa?... ce ai cu biata broscuta?
:)) :twisted:
Norocul meu e ca nu am broaste... insa Maia e deja destul de mare ca sa arunce prin camera tot ce prinde... asa ca partea cu broasca e inlocuita de cea cu adunatul chestiilor zornaitoare de pe jos.. asta daca nu vreau sa calc prin ele.
Inca esti norocos... al tau e mic.. stai sa vezi cand o sa inceapa sa ii iasa dintii. :whistle:
Big... oamenii cu experienta te sfatuiesc sa renunti la idee. Daca nu am reusit sa te convingem.. esti cum eram noi in momentul ala: irecuperabili,pierduti pentru lumea buna si fara sanse de intoarcere.
Haha, merci baieti pentru sfaturi, dar nu puteti sa-mi spuneti nimic nou, toate astea mi le-am spus si singur de sute de ori, dar asta e, la un moment dat trebuie sa capitulez :D