imi spuneti si mie la ce banci aveti conturi facute si e-banking la ele, si mai ales daca sunteti multumiti!??
eu sunt la BCR si nu prea sunt multumit, as vrea sa ma mut... si astept o recomandare![]()
imi spuneti si mie la ce banci aveti conturi facute si e-banking la ele, si mai ales daca sunteti multumiti!??
eu sunt la BCR si nu prea sunt multumit, as vrea sa ma mut... si astept o recomandare![]()
Fugi de BCR.
OTP here.. super multumit.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
imi poti spune ceva si de comisionale bancii care le ia pentru serviciu?
si de ex la BCR am card visa electron cu care cumpar de pe net lejer.. la otp este posibil?
eu am raiffeissen - imi ia 1 euro pe luna pt serviciul de online banking, si comisioanele sunt cu 50% mai mici decat la ghiseul bancii.
Nu am avut probleme cu el pana acuma.
Boingeanu Ben
metrix1977, am inteles tot aia e.. cu gratuitate..
la BCR cont persoana juridica in lei, comision de intretinere 7lei.
de fugit fug..
o sa incerc BT
uimire! am fost azi la bcr sa fac o depundere pe card, si ce sa vezi incredibil!! au intrat in randul lumiiajung bani instant pe card!
dar prea tarziu.. pentru mine.
Ing e ok... In schimb am avut probleme cu BRD... nu se pot face plati (externe, din cate am inteles ar merge in tara) folosind cardurile VISA de la ei... Nu am putut face rezervare la bilete de avion. Cardul nu a fost acceptat.
Nici in tara nu cred. Incearca link-ul asta http://www.epayment.ro/plata_online/carduri.php?id=5
BRD nu are carduri VISA active pe net.
Peste 1 saptamana ma duc sa imi ridic un card Maestro de la ei care ar trebui sa poata fi folosit pe net. Revin cu detalii atunci![]()
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Eu am BT24 (3 conturi ale mele + 1 al sotiei). Mai mult decat satisfacut.
eu am la HVB Tiriac - plata 40 ron/ luna..care include 10 ordine de plata Gratuit(in cei 40ron) si restul op-urilor 50% reducere fata de prezentarea la ghiseu..
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)