ce se intampla daca folosesti un script dar nu pastrezi linkul back asa cum cere cel ce l a creat?
A patit cineva ceva ?
ce se intampla daca folosesti un script dar nu pastrezi linkul back asa cum cere cel ce l a creat?
A patit cineva ceva ?
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
incalci drepturile de autor si de patit nu am auzit niciodata pe nimeni sa fi patit ceva...
aha
deci de asta multi .ro au director web fara link back jos
Da..ptr. ca multi fac parte din turma.
Tu din ce turma faci parte?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu mi am scris singur cateva site uri asa pentru antrenament.
Tot ce scriu pe aici sau in alte parti va asigur ca nu o fac ironic.
Pur si simplu intrebari sau raspunsuri la unele chestiuni
Ultima modificare făcută de Krumel; 30th April 2007 la 13:06.
Majoritatea romanilor (inca un motiv pentru care mi-e jena ca fac parte din tara aceasta deosebita) nu lasa copyright, disclaimer sau alte chestii asemanatoare ... motivul ? simplu: ori ne autoconsideram o tara de prosti si speram sa nu ne prinda nimeni cu mata-n sac ... ori suntem prea mandri sa admitem ca nu am facut noi respectivul script.
Asa cum spunea si Krumel sunt turme si turme ... eu nu am vazut nicaieri afara sa scoata vreunul "powered by wordpress" de exemplu ... in RO am vazut si la blog-uri "respectate" (a se citi cu trafic).
L.E.: Ca sa fiu si ontopic ... probabil ca nu vei pati in vecii vecilor ceva (vezi Microsoft - Windows - licente), pe de alta parte e obrazul tau in joc si odata etichetat intr-un fel de anumite persoane greu mai poti sa modifici eticheta.![]()
Ultima modificare făcută de Dever; 30th April 2007 la 15:06.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Asta nu e un motiv ca asa trebuie facut. Doar ptr. ca fac altii nu inseamna ca trebuie sa faci si tu. Daca altii o fac si sint gasiti..probabil la fel o sa atesti si tu.
Apoi, un link back catre sursa inseamna respect fata de munca omului.
Ce ar fi daca ti-as lua munca si as pune-o la mine pe site, fara link back?Ai fi multumit?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)