Si eu am creat un script foarte tare
si mi-a fost furat cu nesimtireCod PHP:echo "Test";
![]()
hai sa fim seriosi ...
Si eu am creat un script foarte tare
si mi-a fost furat cu nesimtireCod PHP:echo "Test";
![]()
hai sa fim seriosi ...
Pacat ca am uitat de acest thread si nu am putut sa raspund.
La discutia cu el am specificat clar ca am nevoie de unde dedicat ( oricat de slab, dar sa fiu singur pe el) pentru ca mai sunt bug-uri si face load, trebuie testat cu situri mari pentru a vedea rezolvarile, si a fost de acord(Am stabilit ca ii pun un banner pe site cat timp il gazduieste). Cand a inceput load-ul a inceput sa tipe ca ii afectez siturile ce le mai are pe server... eu bineinteles am ramas masca. Atunci s-a oferit sa faca el "optimizari", care bineinteles nu au ajutat la nimic si m-am trezit cu el suspendat. Ok, am pus pe pauza proiectul din lipsa de bani pentru un server ( asta a fost acum ~ 2 ani cand nu ma ocupam de hosting ( raspuns pentru cei care au zis ca vand hosting si nu sunt in stare sa il gazduiesc, avema si eu 17 ani pe atunci)).
Cat despre : "la pus acolo ca sa til repare" ? Ca sa il repare nu trebuia pus pe domeniul lor, putea fi reparat direct pe domeniul meu, dar asta s-a intamplat dupa ce mi-a spus "adio". Si la fel, nu era nevoie sa faca un header NOU cu numele domeniului pe care l-a pus el ca sa repare scriptul, cine crede un astfel de bulshit mie mila de el.
Codul nu era perfect, complet de acord, dar era cod facut de mine si inca un prieten, zile pierdute pe el. Daca era atat de varza... de ce a incercat sa il foloseasca?
Singura si marea mea greseala a fost ca am fost destul de naiv sa dau codul pe mana lui...
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)