Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Cu cât credeți ca s-ar putea vinde un astfel de site

Vizualizare arbore

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de nRazvan Vezi Post
    Asta este un factor pe care nici un vanzator nu vrea sa il ia in seama -> banii cheltuiti ca sa obtii acel venit.

Dupa cum ai spus si tu Rapsodia, ca sa mentii siteul sa faca ~200 euro pe luna, trebuie sa scrii articole (bani) + timpul sa le publici (bani) + sa te ocupi de pagina (bani). Asta inseamna ca de fapt, siteul nu castiga 200 euro pe luna ci mai probabil 100 euro pe luna. Atunci pretul ar fi 12 x 100 euro = 1200 euro, nu?
    Din punctul meu de vedere NU. pentru ca investind 1200 aia nu ai sa scoti 200 din care sa zici ca munca ta e jumate si jumate profit. Ideea asta ca un an e buchie de lege mi se pare absurda. Pai si daca dai coltu in 6 luni? Gata te lasi de munca, de tot si te apuci sa bei pana cazi pe jos, de frica ca s-a terminat viata? Asa nu ai mai lua credit pe veci ca le este la aia frica ca nu ai sa mai apuci sa rambursezi.

Revenid la valoare, de obicei in opinia mea conteaza potentialul, iar pozitia 10 in serp arata ca mai e loc. Iar daca cineva ar vinde o afacere care merge destul de usor cu venitul pe cateva luni, chiar nu il inteleg. A, di npunctul de vedere al cumparatorului e ok, merge si venitul pe 2 luni, doar ca nu vad de ce ai vinde ieftin. Ca sa ce? Sa nu mai ai venitul ala? Cat de repede poti aduce un site la 200 de euro pe luna? Stiu ca multi spun ca in cateva zile, luni. Experienta mea zice ca nu e chiar asa. Si da, poti sa cheltui 300 pe luna ca sa scoti 200, atunci inchizi sandramaua.

Asta este un factor pe care nici un vanzator nu vrea sa il ia in seama -> banii cheltuiti ca sa obtii acel venit.
    Culmea ca ii ia, dar vrea sa ii si recupereze. Daca ai un domeniu pe care ai cheltuit cum zici tu 100 x 30 de luni = 3000, nu e normal sa vrei sa scoti banii aia investiti?

LE: A, tipul asta e din Lituania, nu stie romana, dar a cumparat de la mine un EMD cu 800 de euro, in situatia cand ala castiga 200 pe an, + pagina + grup atasate, in total 1800 de euro! Asta a fost oferta lui, bine daduse initial oferta de 1700, am cerut 1900 si ne-am intalnit la mijloc. Ideea e ca omul chiar stia ce poate sa faca cu ele, spre deosebire de mine. Sper sa-i mearga, sunt convins ca voi mai face afaceri cu el. La noi din pacate s-a impamantenit ideea ca trebuie sa vinzi ieftin, ca e in avantajul tau.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 21st May 2020 la 10:59.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cu cat s-ar putea vinde?
    De Marcous în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th July 2015, 17:55
  2. Cat credeti ca valoreaza un astfel de site?
    De yonut.scuriu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th February 2015, 00:43
  3. Cum as putea vinde picturi?
    De Popa Mihai în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th March 2013, 19:48
  4. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd March 2007, 02:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte