Am cumparat de la user-ul Lukian care il stiam serios o postare pentru Black Friday in paginile sale de Facebook. Mi-a prezentat ceva pagini si se lauda ca are in total 1,5 milioane de like-uri in retea. I-am trimis ce trebuia de postat (cu prt scr cum sa arate ca sa nu existe dubii). Doar ca el a programat postarile printr-un script si nu manual din interfata Facebook (aici e problema ca scriptul asta posteaza aiurea cu link-ul atasat de banner pe care il si micsoreaza rezultand un reach organic extrem de mic). Stiu de chestia cu scriptul pentru ca l-am utilizat si eu prin 2014. Cand am vazut l-am contactat direct pe mail sa-i explic ca nu asa trebuia facut si ca nu sunt multumit de treaba asta. Am insistat sa reposteze cum i-am cerut initial, adica manual, dar nu raspuns deloc. I-am trimis 3 mail-uri si un mesaj pe Facebook. Nimic.
Rezultat = 130 de click-uri cu 200 de lei platiti. Calculati voi CPC-ul. Ca fapt divers. In reteaua mea de pagini (doar 80.000 de like-uri) cu o postare similara am obtinut 367 de click-uri.
Nu era vorba sa-i cer banii inapoi ci doar vroiam sa posteze cum ne-am inteles initial.
Ca si concluzie. Nu recomand sa cumparati postari pe Facebook din partea acestui user.

Răspunde cu citat