Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: User neserios: Lukian

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit User neserios: Lukian

Am cumparat de la user-ul Lukian care il stiam serios o postare pentru Black Friday in paginile sale de Facebook. Mi-a prezentat ceva pagini si se lauda ca are in total 1,5 milioane de like-uri in retea. I-am trimis ce trebuia de postat (cu prt scr cum sa arate ca sa nu existe dubii). Doar ca el a programat postarile printr-un script si nu manual din interfata Facebook (aici e problema ca scriptul asta posteaza aiurea cu link-ul atasat de banner pe care il si micsoreaza rezultand un reach organic extrem de mic). Stiu de chestia cu scriptul pentru ca l-am utilizat si eu prin 2014. Cand am vazut l-am contactat direct pe mail sa-i explic ca nu asa trebuia facut si ca nu sunt multumit de treaba asta. Am insistat sa reposteze cum i-am cerut initial, adica manual, dar nu raspuns deloc. I-am trimis 3 mail-uri si un mesaj pe Facebook. Nimic.
    Rezultat = 130 de click-uri cu 200 de lei platiti. Calculati voi CPC-ul. Ca fapt divers. In reteaua mea de pagini (doar 80.000 de like-uri) cu o postare similara am obtinut 367 de click-uri.
    Nu era vorba sa-i cer banii inapoi ci doar vroiam sa posteze cum ne-am inteles initial.
    Ca si concluzie. Nu recomand sa cumparati postari pe Facebook din partea acestui user.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Daca stiam iti postam eu pentru banii aia Trebuia sa stii si tu ca reach-ul e prost. Poate iti returneaza macar o parte din bani ca sigur a facut ceva conversii cu live-urile lui

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Eu daca iti dau tie 200 de lei sa-mi aduci 1000 de fani pe facebook dar numai barbati intre 24 si 40 dar tu imi livrezi femei si barbati +50 nu e ca si cum nu ti-ai facut treaba, doar ca ai omis un mic detali, nu esti neserios, nu?
    Pe scurt am cerut ceva si am primit altceva, e tipic romanesc asta si nu e prima data cand mi se intampla, probabil nici ultima data. Asta e.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Daca posta cum i-am spus eu si nu prin scriptul ala crede-ma ca altfel stateau lucrurile. Ar putea sa faca si un test sa vada.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Lukian nu este 100% neserios cum zici tu. Eu a omis sa spună cum va posta, iar tu ai omis sa întrebi acest lucru. Nu trebuie sa faci un om neserios din acest fapt! In fond, el a postat ceea ce ai zis tu, doar ca nu a făcut cum i-ai cerut tu. Iar dacă ieri sau azi când i-ai cerut tu sa reposteze, iar el nu a răspuns, nu cred ca e neserios. Nu a trecut nici o zi, si tu il faci neserios???
    Inteleg ca ai vrut sa postezi pt BF, dar, dupa nici 24 ore, sa publici pe forum despre un user ca e neserios, .... imi pare rau, dar si tu lasi de dorit!!!
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Dragos, omul poate a fost plecat de nu ti-a raspuns la mail. Daca azi iti raspunde si iti trimite banii inapoi cum sta treaba? Inteleg fustrarea, mai ales, ca te-ai pregatit din timp pt BF.
    Stiu ca e tipic romanesc acest lucru, dar totusi, poate colegu de forum, fiind si mai vechi pe aici, nu o sa ramana cu aceasta eticheta, de neserios. Parerea mea.
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    41
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Stai ca ai zis ca .... I-am trimis ce trebuia de postat (cu prt scr cum sa arate ca sa nu existe dubii).

Poate vezi tu in mail ...

Screen Shot 2016-11-19 at 18.19.51.png
    Ca eu vad doar text si imaginea cu banner.
    Ultima modificare făcută de Dan; 19th November 2016 la 18:21.
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    41
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

In fine , sunt baiat fain , si iti returnez 100 lei din cei 200 , pt greseala ta ... doar ca imi pare rau ca nu ne-am inteles , eu cred ca m-am tinut de ce am spus ca vand... adica ce imi era sa postez imagine si nu link odata ce am postat..doar nu aveam nimic de pierdut, din contra era ok pt amandoi , poate mai cumparai... si nu sunt 'neserios' dar na ..

Bani ti voi returna marti , ca luni nu o sa fiu, lasa-mi contul intr-un pm , ms.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    41
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

mda , tipic romanesc , am fost plecat la sibiu cu copii omule... n-am fugit cu 200 lei ai tai .... ti-am trimis mail atunci la jumate de ora dupa mail-ul tau dupa ce ai cerut lista cu pagini.. ti-am trimis direct poza din hootsuite pe ce pagini ti-am programat postare ta pt 23:20 , tu ai trimis mail-ul la 20:01 eu ti-am raspuns la 20:48 , cu lista din hootsuite si exact cum arata , ti-am zis si ca ti-am programat postare... nu ai zis nimic ... abia la 01:14 vad ca mi-ai dat mail ca na fost ok , pai ce vine am eu daca tu ai raspuns dupa 2 ore dupa ce sa efectuat postare ...

in mail mi-ai dat asa ...

Am fost foarte ocupat pana acum. Am pregatit postarea, insa am o rugaminte sa-mi trimiti si mie lista completa cu paginile care ai spus ca totalizeaza 1,5 mil de like-uri sa pot urmari si eu sa vad ca e ok totul.
    Ai in atach banner-ul dar si cum ar trebui sa arate textul in postare.
    Ora pentru postare este 23:20 cu rugamintea sa nu postezi link de afiliere eMAG imediat dupa ca practic imi rescri cookie-urile mele.
    Textul este acesta:
    ��BREAKING NEWS�� Asteptarea a luat sfarsit!!! Catalogul 2016
    eMAG Black Friday e LIVE AICI =>> http://bit.....

Si in attasat banner-ul ,si atat... ce sa inteleg ?

logic eu am schimbat imaginea care mi-a pus-o din link cu banner-ul tau .. vroiai sa ghicesc ca tu vrei text + imagini , si nu link pe imaginie + text-ul respectiv. odata ce eu ti-am trimis print-uri la 20:48 exact ce am facut .. si tu nai mai raspuns , am zic ca e ok .. nu ? logic ?

Nu vad unde e vina mea ... trebuia sa ghicesc eu cum vrei tu .. chiar nu inteleg ... unde e dreptatea?

Nu vad problema cu hootsuite e acelasi model cum ai posta direct in facebook nu scade nimic , doar ai tu impresia , dar postare a fost link . si e normal sa aiba cu reach mult mai mic decat o imagine.

Toata chestia e ca ai avut timp 2 ore jumate pana la postare sa imi spui ca nu e ok si sa modific ... da nai spus nimic , decat dupa 4 ore jumate ... si 2 ore de la postare ...

In fine ... ms pt user neserios.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@Lukian - puteai sa raspunzi pe mail in primul rand.
    In al doilea rand ai facut public mail-ul meu aici si probabil ar trebui sa stii ca nu e ok sa faci asta.
    In al treilea rand ti-am specificat si in cele 3 mail-uri trimise ulterior ca nu ti-am cerut banii inapoi ci doar iti ceream sa postezi cum am vrut eu de la bun inceput. O sa-ti trimit pe mail prt scr sa vezi diferenta de reach dintr-o postare in genul facuta de tine si una cum ceream eu, aceeasi pagina, tot de Black Friday. Ca sa vezi ca stiu despre ce vorbesc. E o diferenta de vreo x8 intre ele.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Coleg neserios cu reputatie mare
    De scoopo în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd February 2013, 00:56
  2. Cum pot sa-mi sterg user-ul ?
    De palex1988 în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 14th January 2012, 10:44
  3. O bere de la bar pentru LuKian !
    De Ericpolec în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2