SEO![]()
SEO![]()
what's so funny!?
Daca ai fi si tu..., ti-ai dori un loc de munca...![]()
Citeste mai bine, snype.
E vorba de cum fac unii paginile (generarea lor)+seo.
Cautarea e facuta pentru jocuri nu pentru un loc de munca
Da. Sursa acelei descrieri este aici:
jocuri, referate, .... ejobs
e pagina cu rezultatele unei cautari (rezultate zero), din cate stiam eu asta tot spam
Nu e chiar fara rezultate. Fii mai atent. Oricum ultimu paragraf din screenshot reprezinta o insiruire de cuvinte cheie care cam intra la categoria SEO SPAM.
Atat timp cat nr de joburi e zero....
Ai intrat pe cont si ai gasit joburi?
Oricum, chestii din astea se gasesc la siteurile gen traficdublu, top66 si alti care afiseaza pagini de cautari nu din content.
Iar afisarea de pagini cu cautari e spam, chiar daca nu ar fi fost acele cuvinte acolo.
Ce ar fi sa adaugam fiecare pe site sute sau chiar mii de pagini zilnic cu cautarile care se fac pe site.
Facem sitemap cu www siteul-meu . tld / search/keyword/. Luam o lista cu cele mai cautate cuvinte si suntem tari pana primim un sut in cur de la motoarele de cautare.
Atunci cand dintr-o cautare pe google ajung pe o alta pagina de cautari, siteul respectivi. Pai ejobs are pagina atunci pentru orice cuvant cautat. Daca te uiti la link ai sa vezi ce este ejobs .ro/arhiva_cautari/cautare-handicapati.html
Din partea mea e spam 100%.
Sunt multe siteuri care fac asa ceva, dar nu ma asteptam la ejobs. Din cate stiam top66 a fost banat o perioada in google pentru pagini de genul asta.
Ultima modificare făcută de pstefan75; 15th February 2007 la 14:06.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)