Eu nu vad argumentele in acel text. Inteleg, e scris frumos, elegant, sunt figuri de stil, dar colegul a cerut text argumentativ.
Plus ca el vrea sa cautam la el in cap, nu pe internet. A si zis: "De unde pot scoate 900 de cuvinte din capusorul meu?"
Practic, trebuie sa dam search in capsorul lui.
Se mai dau ponturi de domenii?
As vrea un pont de domeniu liber .ro pt nisa afiliere BAC...
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Daca dupa 4 ani de liceu nu poti sa scoti 24 de puncte din 4 note adunat, ai cam pierdut 4 ani degeaba. De ce-a trebuit sa inceapa bac-ul sa-ti pui probleme de genul asta?
Problema la tine n-ar fi neaparat ca nu iei examenul, e ca n-ai un plan, o alternativa.
Retired
Deci? Cum a fost?
Pana la urma, ai luat BAC-ul? Daca nu, nu e tarziu sa te inscrii la o postliceala. Potrivit Art. 44 din Legea nr.1 din 5 ianuarie 2011 (Legea educatiei nationale), au dreptul sa se inscrie in invatamantul postliceal absolventii de liceu, cu sau fara diploma de BAC. Si, poate ca pana termini postliceala, revii la sentimente mai bune si pentru BAC.
Absolut adevarat, poti trai si fara BAC, gandeste-te insa ca in Romania se pun chiar si piedici inchipuite, de ce sa te lovesti mereu de una reala?
Sa eliberat un loc la stana la noi in zona, din ce am inteles nu e nevoie de bac.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)