Ce folositi si de ce? WhatApp, Viber, Skype, Mess FB, etc.
Ce folositi si de ce? WhatApp, Viber, Skype, Mess FB, etc.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mess FB fortat de imprejurari deoarece prietenii stiu doar de FB. Asa cum pe vremuri toti erau pe YMess, desi nu imi placea, eram obligat de situatie sa il folosesc ca sa pot conversa pe net. Asa e si acum: cei mai multi utilizatori nu cauta variante, aleg ce foloseste majoritatea.
Chiar daca eu vreau sa folosesc alte aplicatii, tot pe Mess FB pot sa dau de familie, colegi, prieteni, amici.
Pe alte aplicatii pot doar sa vorbesc singur
Ocazional folosesc oovoo sau hangouts. Doar cu 2 persoane care au avut "tupeul nebun" sa incerce si altceva, insa, la baza, tot pe FB le gasesc
Am incercat Viber si Skype insa se intrerupeau mai des decat cuvintele pe care reuseam sa le aud sau decodez. Am renuntat la ele.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Skype pt clienti.
Facebook Lite (si nu mai e nevoie de FB Messenger instalat separat) pt prieteni.
facebook messenger pentru discutii private si whatsapp pentru grupuri
WhatApp: pentru ca imi permite sa trimit mesaje care contin tipuri variate de date - imagini, audio, video – si, in plus, imi permite crearea grupurilor de discutie;
Telegram: imi permite transmiterea unor fisiere foarte mari – video, audio, imagini, PDF, doc s.a.m.d
Tango: pentru ca imi permite sa vorbesc gratis ore intregi, cu persoane aflate dincolo de Europa;
Bine, depinde mult si de contactele fiecaruia. Cei mai multi dintre prietenii mei au WhatApp. Prin urmare, chiar daca Telegram are mai multe functii, folosesc frecvent ce folosesc altii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)