Am cugetul de a ma inscrie la un curs de depanator pc.Voi ce parere aveti?Merita?
Bine acum nu stiu daca voi avea sanse sa dezasamblez un pc dar alte alternative nu prea am.Fac acest curs pentru a-mi spori cunostintele mele nule de practica.Lucruri de baza stiu de genul instaleaza windows,drivere si asa mai departe doar ca la parte de a inlatura piesele sunt nestiutor.Sa nu mai spun ca nu stiu cum sa inlatur componentele de la un tv(indiferent de anul aparitiei) si cum sa le inlocuiesc daca sunt defecte.
Urmez cursul de depanator sau urmez un curs it de software si hardware?Am auzit de CISCO dar mai mult de atat nu am auzit.Cu programarea nu ma impac bine stiind ca eu am urmat un liceu tehnic,nu teoretic.S-ar putea ca sansele mele de a fi expert it-ist sa fie nule,sau poate ma insel.
Ca sa fi inginer electronist trebuie sa fi mai intai expert it?Sa fi un fel de atotstiutor?Vreau sa urmez facultatea de electronica ETTI dar nu sunt asa brav.Imi place sa folosesc multimetrul chiar daca tot ce-mi afiseaza sunt doar cifre si numere.Va intreb daca as avea o sansa in aceasta ramura stiind ca eu nu sunt la moda cu totul,sunt mai degraba old fashioned.Cu banii stau la mijloc si nu prea ma sanse sa imi cumpar piese ultraperformanate daca ar fi vorba de un proiect de facultate.Banii acestia sunt de la rude indepartate din alte tari(sa nu va inchipuiti ca au un trai decent caci si ei sunt varstnici si nu mai au copii si sunt entuziasmati doar cand apar eu prin preajma sau daca nu varul meu).
Ce opinie aveti?

Răspunde cu citat