Erau promotii valabile doar pentru un cont nou... da, probabil ca e un cont,undeva... nu stiu. Imi voi deschide probabil si un alt cont la o alta banca unde sa tin banii in siguranta.
Erau promotii valabile doar pentru un cont nou... da, probabil ca e un cont,undeva... nu stiu. Imi voi deschide probabil si un alt cont la o alta banca unde sa tin banii in siguranta.
Daca ai bifat un auto renew (util uneori cand nu vrei sa pierzi domenii sau sa ai pauza la hosting) nu e vina bancii si nici a celor de la godaddy
Incearca sa mai iei legatura cu ei, desi nici ei nu au voie sa-ti spuna cu ce emailuri s-a inregistrat "popescu ionescu", putand fi vorba de mai multe persoane cu acel nume.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
verifica in spam mailurile de confirmare a platii;
trebuie sa fie o urma pe undeva;
erau doua tranzactii diferite (caz in care e probabil sa fie bifat un auto pe undeva)? sau era o singura tranzactie cu o valoare cu 17 usd mai mare (caz in care poate ai bifat in cos ceva optional fara sa iti dai seama sau poate ai luat domeniul pe 2 ani)?
daca ar fi sa pariez.. as zice ca ai luat domeniul pe 2 ani in loc de 1 si de aici diferenta;
oricum.. verifica atent.. raspunsul trebuie sa fie acolo;
Mie unul mi se pare ca Godaddy are cea mai enervanta platforma, mi-e greata de sistemul lor stresant, avand in vedere ca nu cumpar domenii atat de des prefer sa platesc 4$ in plus decat sa ma incurc in sistemul ala enervant.
Legat de problema, daca esti 100% sigur ca nu s-au luat banii din niciun cont, ca nu ai avut activat renew automat sau tot ce au zis colegii, suna la geniile de la ING si spune-le ca vrei sa faci ~refuz la plata de pe card~, le spui ca ti s-a luat o plata fara acordul tau.
Procedura aceasta de refuz la plata este ca parte a procesatorului Visa, etc. Ei iti vor cere toate documentele necesare, faci si tu niste print screen cu chitanta pe 3$ si restul documentelor pe care le-ai putea da ca sa dovedesti ca ti s-au luat banii aiurea.
Dureaza vreo 30-60 zile si teoretic, ei intre timp ar contacta pe cei care ti-au luat banii sa aduca si ei documente justificate si daca nu vor avea ti se vor returna banii.
Procedura am folosit-o pentru un bilet de avion de la o companie care intre timp falimentase, ei mentionasera procedura. Ulterior am folosit-o si cu succes pentru un hotel care mi-a luat niste bani aiurea.
Solutia aceasta ar fi ca sa nu suni la acel numar dar implica bataie de cap si timp. Altfel, iti recomand credit Skype si o bere pt un prieten care stie engleza.
Nu am gasit nimic... de la domeniul de azi nu e, ala a costat doar 3e. E totusi al naibii de ciudat faptul ca a aparut si a doua factura imediat dupa a doua... ma rog, cei de pe chat zic sa apelez numarul lor de UK. Probabil ma las pagubas si imi deschid alt card la alta banca..
banuiesc ca iti dai seama ca efortul + comisioanele bancare pentru treaba asta s-ar putea sa "coste" mai mult decat daca ai rezolva pur si simplu problema, nu?
altfel, inteleg ca au fost 2 tranzactii separate si ca ai primit si notificarile (invoices) pt ele? sau prin factura intelegi randul ala de pe extrasul bancar?
Am gasit problema... platisem domeniul unui coleg acuma vreo 2 ani, si a ramas cardul acolo. Am sters cardul si am oprit plata. Ar trebuie sa fie totul ok. Mersi pentru support.
Ai grija sa nu faci ceea ce se cheama refuz de plata la o tranzactie valida, chiar daca ai uitat tu de cardul ala atasat la cont.
Te poate costa mult mai mult decat cei 17 usd, refuzul tranzactiei.
Daca godaddy anuleaza el tranzactia, atunci e ok, banii se intorc pe cardul tau.
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)