Sincer, nici eu nu inteleg asta! Daca nu va intereseaza deloc subiectul, de ce nu il evitati? Poate se gasesc pe aici si oameni interesati! Nu toate subiectele trebuie sa fie din domeniul vostru de interes. Intelegeti si voi asta, Oamenii sunt diferiti, nu trebuie sa luati imediat la misto sau sa condamnati..In fine
@Alex Ochea, eu discutam ontopic, tu dai lectii de viata. Deci daca nu te intereseaza subiectul, lasa-i pe altii sa discute. Parerea mea.
Tocmai, ca ma interesa cat de cat, deja nu mai e un subiect. Nu eu sunt acela care a deviat de la subiect. Nu am facut referire la comentariul tau, absolut deloc. Ma refeream la tot ce a fost pana acum. Si pana la urma, dupa atatea comentarii, care probabil i-au facut rau baiatului, trebuie sa aiba si cine sa il mai apere, sa il incurajeze, e blamat prea mult, fara rost.
Alex, iti recomand " A beautiful mind" si "the secret" . " the secret" nu mi a placut deloc, nu prea sunt de acord cu ideile de acolo, dar pe tine te poate inspira. E documentar. Multa lume il apreciaza...
Update: +the theory of everything, de vazut neaaparat
Ultima modificare făcută de Alex Ochea; 18th July 2015 la 15:08.
Multumesc mult. Nu-mi fac rau "misto-urile" veteranilor de pe forum, nu le port pica, in niciun caz. Fiecare e cu parerea lui si conceptiile lui. Pana la urma topicul e cu filme motivationale, nu dezbate eficienta lor in functie de fiecare persoana in parte. Pe mine ma inspira si Tom si Jerry, pe Dan poate nu, etc. Nu e o cearta!
"chear", nu se scria cu doi de "i".
Si acum filme motivationale
1. Montevideo 2010, in regia lui Dragan Bjelogrlic;
2. Warrior 2011 (cu Tom Hardy)
3. The Pillars of The Earth 2010 (serial)
4. Rush 2013 (despre doua legende de Formula 1)
5. My Way 2011 (sud corean despre razboi)
Astea sunt primele care mi-au venit in minte.
Cetateanul Kane (1941) - IMDb - asta e mai degraba antimotivational, despre cum e sa ai totul dar degeaba.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)