Mai ai cd-ul? sa-l vad si eu?
Si cand se termina, dispare impulsul?
Filme sunt putine, pentru ca nu fac bani. Carti sunt destule, pentru ca fac foarte multi bani! Asa ca poate e vremea sa te concentrezi pe carti, ai suficiente de citit pana la 60-70 ani.
Iar daca tot vorbim de filme, ce ai gasit motivational in The Wolf of Wall Street? Acolo sunt niste baieti care fura banii altor baieti. Cum te motiveaza filmul?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
si asta cred ca tot de jos a plecat:
Mexic: Puternicul lord al drogurilor Joaquin 'El Chapo' Guzman a evadat din închisoare
Eu nu incurajez cazurile in sine, ci modul in care ei si-au fixat un obiectiv si apoi au luptat pentru a-l indeplini. Dupa cum am spus si mai sus, conteaza din ce unghi privesti problema. Si poate nu a fost exemplul cel mai bun ("Lupul de pe WallStreet"), desi eu gasesc ceva motivational si in asta.
Si Dan, poti gasi ceva de apreciat si la El Chapo, daca stii cum sa privesti problema. Trebuie adaptata orice poveste in functie de viata si stilul nostru.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)