...in larg valurile sunt mai mari si vizibilitatea foarte mica in adancime...iar curentii marini impiedica finalizarea operatiunii...iar apa e foarte rece...la un organism incalzit la soare sau cu insolatie, in apa rece poate risca sa faca soc termic sau infarct...cum cred ca s-a intimplat...dar...mai exista o speranta...
Legat de apa si inecat, intra-devar curentii schimba lucrurile, dar un inecat intotdeauna iese la suprafata apei, exceptie doar daca nu il haleste un pestisor mai mare, insa nu prea sunt in Marea Neagra specii de gen.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Tocmai apare pe Protv, in prime time
Edit: Stirea, din pacate nu au spus nimic nou.
Ultima modificare făcută de emm; 9th June 2015 la 19:16.
Tot nu s-a mai aflat nimic de el? Am auzit și eu știrea zilele trecute însă azi am găsit topicul lui legat de cursul SEO și parcă mi-a părut cunoscut numele, aș fi vrut să nu apară articolele alea când am căutat pe google...
Liviu Tudoran-Dragota's birthday is today
![]()
citesc cu tristete aceste mesaje, cazul a devenit mult mai sensibil odata ce am aflat de colegialitatea forumului.
la costinesti nu se mai stie nimic, cautarile au incetat de ceva vreme, in perioada asta a fost si o furtuna puternica pe mare, in cazul inecului sunt sanse tot mai mici sa'l scoata marea pe undeva in apropiere.
incercand sa vedem si varianta unei inscenari, il duce capul bine, totul a fost elaborat perfect..
Ar fi bine să revină o dată și o dată, râzând de faptul că a reușit să însceneze totul atât de bine..
o intrebare
din ce ati vazut la tv, au cautat in zona doar cu scafandri?
ma intreb daca avem in ro firme care sa ofere servicii de explorare marina, ceva gen minisubmarine cu camera poate ar putea explora o zona mai larga pe fundul marii.
din cite stiu marile companii petroliere au acces la solutii de investigare la mare adancime unde nu pot face fata cu scafandrii
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)