Dragomir Valentin zis si "isshmen" sau "Vali D"
In urma cu cateva luni am colaborat cu cativa useri de pe forum. Multi intre ei aveau banii in PP si nu aveau cum sa ii retraga din diferite motive. I-am ajutat eu (oricum aveam nevoie de $ permanent in PP pentru diferite plati lunare). Pretul oferit a fost cursul BNR din ziua respectiva, in plus eu plateam si comisionul de transfer. Pt cei care au apelat la mine a fost un schimb foarte rezonabil.
Cu cateva zile in urma, o prietena care stia ca cumpar $ m-a intrebat daca nu pot sa o ajut si pe ea sa schimbe niste RON in $ (lucrand pentru un caz umanitar ii trebuia $ ), normal nu m-am bagat dar am zis sa ajut daca este un caz umanitar.
In ziua de 21 Aprilie ma intreaba domnul Valentin daca pot sa il ajut cu schimbul unor $ care ii avea in PP. Am zis ca pot sa il ajut si chiar mai mult decat are nevoie deoarece am nevoie de niste $(pentru cazul de mai sus). Mentionez ca in trecut am mai colaborat cu el(si cu schimbul de $ si cu alte priecte fara probleme)
Valentin imi trimite 70$, dupa 2 ore imi spune ca mai are inca 100$ daca ii vreau si pe aceia, ii confirm ca am nevoie de ei si imi trimite. Avand incredere de fiecare data i-am platit eu primul, banii intrand instant in contul lui.
Dupa alte cateva ore, acest Valentin imi lasa un mesaj pe messenger ca mai are inca 100$ daca ii vreau si ca vrea pe ei 390 ron.M-am bucurat ca ajutorul o sa fie si mai mare si ii confirm ca ii iau eu si pe acestia 100$, dupa care acest individ pur si simplu a disparut(eu am trimis suma care a cerut-o pe cei 100$ adica 390 ron).
Am deschis un topic pe alt site in urma cariua am primit un mesaj privat de la Vali prin care imi spune ca a avut niste probleme cu PP si nu a mai putut trimite banii. S-a angajat ca o sa imi returneze cei 390 ron (ca pe el nu il fac 390 ron incat sa imi traga teapa). De atunci au trecut aproape 3 saptamani si domnul Vali nu a mai dat nici un semn de viata.
Am incercat sa il contactez pe contul de Facebook, in momentul in care a vazut cine sunt, mi-a blocat accesul la contul lui, pur si simplu m-a banat.
Pe YM nu imi raspunde, eu nu il mai vad online, niste amici de pe acest forum au incercat sa il contacteze si lor le-a raspuns, cand le-a explicat ca am apelat la ei sa vb cu el despre problema mea ca mie nu imi raspundea a incetat subit discutia si cu ei......
Eu din cele mentionate mai sus, nu ma pot gandii decat la o TEAPA !!!
Deci Valentin Dragomi, isshmen sau Vali D cum vrei tu sa ti se spuna, astept un mesaj de la tine rezolvam problema !

Răspunde cu citat