Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: ValiD (Isshmen) un tepar ! Aveti grija !!!

Afișare hibrid

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Angry ValiD (Isshmen) un tepar ! Aveti grija !!!

Dragomir Valentin zis si "isshmen" sau "Vali D"

In urma cu cateva luni am colaborat cu cativa useri de pe forum. Multi intre ei aveau banii in PP si nu aveau cum sa ii retraga din diferite motive. I-am ajutat eu (oricum aveam nevoie de $ permanent in PP pentru diferite plati lunare). Pretul oferit a fost cursul BNR din ziua respectiva, in plus eu plateam si comisionul de transfer. Pt cei care au apelat la mine a fost un schimb foarte rezonabil.

Cu cateva zile in urma, o prietena care stia ca cumpar $ m-a intrebat daca nu pot sa o ajut si pe ea sa schimbe niste RON in $ (lucrand pentru un caz umanitar ii trebuia $ ), normal nu m-am bagat dar am zis sa ajut daca este un caz umanitar.

In ziua de 21 Aprilie ma intreaba domnul Valentin daca pot sa il ajut cu schimbul unor $ care ii avea in PP. Am zis ca pot sa il ajut si chiar mai mult decat are nevoie deoarece am nevoie de niste $(pentru cazul de mai sus). Mentionez ca in trecut am mai colaborat cu el(si cu schimbul de $ si cu alte priecte fara probleme)

Valentin imi trimite 70$, dupa 2 ore imi spune ca mai are inca 100$ daca ii vreau si pe aceia, ii confirm ca am nevoie de ei si imi trimite. Avand incredere de fiecare data i-am platit eu primul, banii intrand instant in contul lui.

Dupa alte cateva ore, acest Valentin imi lasa un mesaj pe messenger ca mai are inca 100$ daca ii vreau si ca vrea pe ei 390 ron.M-am bucurat ca ajutorul o sa fie si mai mare si ii confirm ca ii iau eu si pe acestia 100$, dupa care acest individ pur si simplu a disparut(eu am trimis suma care a cerut-o pe cei 100$ adica 390 ron).

Am deschis un topic pe alt site in urma cariua am primit un mesaj privat de la Vali prin care imi spune ca a avut niste probleme cu PP si nu a mai putut trimite banii. S-a angajat ca o sa imi returneze cei 390 ron (ca pe el nu il fac 390 ron incat sa imi traga teapa). De atunci au trecut aproape 3 saptamani si domnul Vali nu a mai dat nici un semn de viata.

Am incercat sa il contactez pe contul de Facebook, in momentul in care a vazut cine sunt, mi-a blocat accesul la contul lui, pur si simplu m-a banat.

Pe YM nu imi raspunde, eu nu il mai vad online, niste amici de pe acest forum au incercat sa il contacteze si lor le-a raspuns, cand le-a explicat ca am apelat la ei sa vb cu el despre problema mea ca mie nu imi raspundea a incetat subit discutia si cu ei......

Eu din cele mentionate mai sus, nu ma pot gandii decat la o TEAPA !!!

Deci Valentin Dragomi, isshmen sau Vali D cum vrei tu sa ti se spuna, astept un mesaj de la tine rezolvam problema !

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Da, se stia ca are probleme de cateva luni, dar eu unul nu credeam ca e tepar. Am tot considerat ca "are probleme" si de aceea a disparut, dar alt forum, pm-uri, tepe, etc. e CLAR.

Vali D, pacat de tine.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Pacat omule, am colaborat si eu cu el, a fost totul ok... dar chiar asa Pacat, pacat! Vali spune-i ce probleme aveai la om si returneaza-i banii

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

In urma postului, Vali m-a contactat si mi-a trimis 85$. Mi-a spus ca a avut ceva probleme si i-a fost rusine sa mai vb cu mine. Daca imi spunea ca imi da banii in 3 luni, fara sa ma evite si sa imi dea ignore, nu era nicio problema.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    In urma postului, Vali m-a contactat si mi-a trimis 85$. Mi-a spus ca a avut ceva probleme si i-a fost rusine sa mai vb cu mine. Daca imi spunea ca imi da banii in 3 luni, fara sa ma evite si sa imi dea ignore, nu era nicio problema.
    Poate a invatat si el ceva din asta Nu parea deloc un tepar si uita ca nu este, a avut si el niste probleme si nu a stiut cum altfel sa le rezolve.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Poate a invatat si el ceva din asta Nu parea deloc un tepar si uita ca nu este, a avut si el niste probleme si nu a stiut cum altfel sa le rezolve.
    Putea sa imi explice, si totul era ok.

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Dap, după presiuni pe X forumuri și de la X useri, nu e țepar. Dacă și tu ai proceda la fel atunci când "ai o problemă", aș alege sa nu colaborez nici cu tine.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Anghelina Vezi Post
    Dap, după presiuni pe X forumuri și de la X useri, nu e țepar. Dacă și tu ai proceda la fel atunci când "ai o problemă", aș alege sa nu colaborez nici cu tine.
    Pai fi sigur ca nu voi mai colabora cu el "Lupul isi schimba blana, dara naravul BA!" Dar poate vine si el cu o explicatie...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Stiu ca viata poate sa fie cruda, dar nu stiu, si sper nici sa nu aflu, pana unde te poate impinge cu cruzimea ei.
    Probabil ca Vali (pe care il stiu doar de pe forum si cu care nu am colaborat niciodata), chiar are probleme, altfel dupa topicul asta isi platea integral datoria de 100 USD si nu doar 85.
    Sper sa le depaseasca si sa revina curand pe forum, era - din cate imi amintesc - unul dintre membrii ok!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Imi cer scuze ca dezgrop mortii, dar mai stie cineva ceva de Vali ?
    Nu reusesc sa dau de el.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd October 2013, 22:43
  2. W3C Valid Code & Google
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th September 2011, 19:12
  3. css 3.0 valid?
    De melc în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th December 2010, 19:43
  4. Studiu Valid Html
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th March 2006, 01:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •