Cum te dau afara din casa aia de la Dristor “Doner” | Filozofie pe bordura
Lasand cazul de mai sus, am vazut o stire cum ca vor impozita bacsisul, e adevarat?
Cum te dau afara din casa aia de la Dristor “Doner” | Filozofie pe bordura
Lasand cazul de mai sus, am vazut o stire cum ca vor impozita bacsisul, e adevarat?
da e adevarat... impoziteaza bacsisul dar poti da linistit 10 bani pentru impozitat iar restul il bagi in buzunar....
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
La case mai mari se trece pe bon bacsisul dar nu e impozitabil!
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
N-am vazut sa zica ca e impozitat.
Dar poate e, cine stie. Pana la urma sunt "venituri".
Asta e statul la bloc, nici macar peretii nu sunt in intregime ai tai, ii imparti cu vecinii.... parca astfel de afaceri se pot deschide in blocuri doar cu acordul locatarilor, banuiesc ca la inceput a fost de acord si acest individ.
Nu mai puneti titluri tampite despre romania, devina sunt locatarii tarii nu tara! incidente de genul se intampla in toata lumea, in alte tari se rezolva cu pistolul... sau dispar locatarii reclamanti.
Vor impozita. Au dat ordonata de urgenta: se cheama legalizarea bacsisului si impozitarea lui cu 18 la suta. Trebuia de acum 15 ani, dar atunci lumea nu era pregatita. E acum cand nu au unii nici bani de paine. Acum 15 ani toti aveau bani sa iasa la o bere la un suc. Or sa bage impozit si pe aer. Acu au venit plicuri de la sanatate sa platesti daca nu esti angajat
da mi-a venit si mie, am de plata 5 lei dar tatal meu care nu a fost angajat in ultimii 15 ani are 468 de lei.... daca e somer, nu are nici o sursa de venit si nici macar nu e asigurat, de unde sa plateasca? Daca se duce in spital trebuie sa plateasca si in spital si sa plateasca si fiscului?
Doar la baruri si restaurante si doar platile in lei.
Asa ca linistit poti merge cu un ceas de aur kado, tufla de euroi sau macar un plin de benzina (sau chiar masina noua, de te duce bugetul) la primar, secretar, doctor, avocat, senator si cine stie mai ce angajati la stat sau particulari (ex sa-ti instaleze puna netul mai repede, sa-ti stranga toate suruburile la masina...).
Inca e bine
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)