Paul - Mersi pentru comentariu.
Robert - Nu este din forum, vreau doar sa va cer ajutorul pentru a recupera contul.
Adelin - Se pare ca am vorbit mult degeaba cu tine. Contul a fost facut in 2013 atunci cand aveam un alt blog, acel blog sa dus si am revenit cu un alt blog, ei bine am facut 40 de euro pe asta si un administrator de filme vine la mine si imi spune daca vreau sa ii dau contu', la inceput am negat cu behementa tot, apoi am vazut ca da click pe anunturile mele sa iau ban de la adsense, si tot asa sa imi faca rau pentru a ii da contul. Avand nevoie mare de banii sa iau o tema wordpress la a 5- a insistenta a respectivului am cedat si el a spus ca vrea sa verifice contul, am intrat la gestionare utilizatori si i-am bagat mail-ul acolo, am bifat pe casuta administrator si el a intrat in cont si ma sters pur si simplu nu mai am cont de adsense pe mail-ul respectiv, imi spune ca nu mai am cont adsense si ma pune sa imi fac altul.
Teoretic eu sunt titular dar practic nu mai am acces la cont.Stiu, suna al dracu de stupid ca ma omor pentru 40 - 50 de euro ramasi in acel cont dar totusi este munca mea si nu am chef sa mai astept o luna sa imi vina confirmare acasa. Daca se poate sa fac ceva am sa fac daca nu nu, am sa imi fac alt cont si asa e, din greseli invatam. Pace! Daca nu ma puteti ajuta cu nimic va rog nu va mai omorati timpul degeaba puteti face multe alte lucruri distractive si constructive in loc sa va varsati nervi si frustrarea pe cei mai incepatori pe aici.

Stiu, suna al dracu de stupid ca ma omor pentru 40 - 50 de euro ramasi in acel cont dar totusi este munca mea si nu am chef sa mai astept o luna sa imi vina confirmare acasa. Daca se poate sa fac ceva am sa fac daca nu nu, am sa imi fac alt cont si asa e, din greseli invatam. Pace! Daca nu ma puteti ajuta cu nimic va rog nu va mai omorati timpul degeaba puteti face multe alte lucruri distractive si constructive in loc sa va varsati nervi si frustrarea pe cei mai incepatori pe aici.
Răspunde cu citat