Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 48

Subiect: Cont adsense furat.

Maryan. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Paul - Mersi pentru comentariu.
    Robert - Nu este din forum, vreau doar sa va cer ajutorul pentru a recupera contul.
    Adelin - Se pare ca am vorbit mult degeaba cu tine. Contul a fost facut in 2013 atunci cand aveam un alt blog, acel blog sa dus si am revenit cu un alt blog, ei bine am facut 40 de euro pe asta si un administrator de filme vine la mine si imi spune daca vreau sa ii dau contu', la inceput am negat cu behementa tot, apoi am vazut ca da click pe anunturile mele sa iau ban de la adsense, si tot asa sa imi faca rau pentru a ii da contul. Avand nevoie mare de banii sa iau o tema wordpress la a 5- a insistenta a respectivului am cedat si el a spus ca vrea sa verifice contul, am intrat la gestionare utilizatori si i-am bagat mail-ul acolo, am bifat pe casuta administrator si el a intrat in cont si ma sters pur si simplu nu mai am cont de adsense pe mail-ul respectiv, imi spune ca nu mai am cont adsense si ma pune sa imi fac altul.

Teoretic eu sunt titular dar practic nu mai am acces la cont. Stiu, suna al dracu de stupid ca ma omor pentru 40 - 50 de euro ramasi in acel cont dar totusi este munca mea si nu am chef sa mai astept o luna sa imi vina confirmare acasa. Daca se poate sa fac ceva am sa fac daca nu nu, am sa imi fac alt cont si asa e, din greseli invatam. Pace! Daca nu ma puteti ajuta cu nimic va rog nu va mai omorati timpul degeaba puteti face multe alte lucruri distractive si constructive in loc sa va varsati nervi si frustrarea pe cei mai incepatori pe aici.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Oricare ar fi scenariul va avea un singur final, inchiderea contului adsense, deci in primul rand iti poti lua gandul de la cont dar nici cel care il are acum nu se va bucura mult de el, e ilegal vinderea dar si cumpararea de conturi adsense.

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Ai n solutii sa recuperezi un cont google. O adresa de email de rezerva, telefon, coduri de rezerva.... Nu ai cum sa nu reusesti recuperarea lui.
    Nimic.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Oricare ar fi scenariul va avea un singur final, inchiderea contului adsense, deci in primul rand iti poti lua gandul de la cont dar nici cel care il are acum nu se va bucura mult de el, e ilegal vinderea dar si cumpararea de conturi adsense.
    Sigur o sa il inchida pentru ca il foloseste la un site de filme. Cred ca nu isi mia are rostul sa postati aici pentru eu deja am cerut sa imi fac un cont nou nu ma frec pentru 50 de euro, voi castiga mai multi. Cei care vor sa ma ajute la recuperarea banilor si vor niste advertoriale pe site de iT sa imi dea PM, am sa le raspund tuturor. O seara buna.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Maryan. Vezi Post
    Contul a fost facut in 2013 atunci cand aveam un alt blog, acel blog sa dus si am revenit cu un alt blog, ei bine am facut 40 de euro pe asta si un administrator de filme vine la mine si imi spune daca vreau sa ii dau contu', la inceput am negat cu behementa tot,

Teoretic eu sunt titular dar practic nu mai am acces la cont. Stiu, suna al dracu de stupid ca ma omor pentru 40 - 50 de euro ramasi in acel cont dar totusi este munca mea si nu am chef sa mai astept o luna sa imi vina confirmare acasa. .
    50 de euro la 17 ani sunt o suma, dar "teoretic" nu ai cum sa spui adevarul in totalitate.

"Utilizarea de către dvs. a Serviciilor presupune crearea de către dvs. și aprobarea de către noi a unui cont AdSense (un „Cont”). Avem dreptul de a refuza sau de a limita accesul dvs. la Servicii. Prin depunerea unei cereri de utilizare a Serviciilor, dacă sunteți persoană fizică, declarați că aveți cel puțin 18 ani. Puteți deține un singur Cont." - punctul 2 din termenii si conditiile de utilizare Adsense.

De mentionat ca atunci cand spui ca ti-ai facut contul e posibil sa fi avut 15 ani.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    50 de euro la 17 ani sunt o suma, dar "teoretic" nu ai cum sa spui adevarul in totalitate.

"Utilizarea de către dvs. a Serviciilor presupune crearea de către dvs. și aprobarea de către noi a unui cont AdSense (un „Cont”). Avem dreptul de a refuza sau de a limita accesul dvs. la Servicii. Prin depunerea unei cereri de utilizare a Serviciilor, dacă sunteți persoană fizică, declarați că aveți cel puțin 18 ani. Puteți deține un singur Cont." - punctul 2 din termenii si conditiile de utilizare Adsense.

De mentionat ca atunci cand spui ca ti-ai facut contul e posibil sa fi avut 15 ani.
    Mi-am facut contul adsense pe numele lui mama. Numele contului nu era Ciobanu Marian ci Ciobanu Cristina-Elena. Pacat ca nu am screen sa iti arat + ca deocamdata fac cam 300 de lei din affiliere hostico. Pot arata dovezi pentru cine vrea mai multe detalii.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Adelin Vezi Post
    Ai n solutii sa recuperezi un cont google. O adresa de email de rezerva, telefon, coduri de rezerva.... Nu ai cum sa nu reusesti recuperarea lui.
    Cel mai probabil nu stie nici una dintre aceste informatii despre cont, altfel era simplu, mai ales avand in vedere faptul ca adevaratul posesor al contului era din familie.

[..] sa imi fac un cont nou nu ma frec pentru 50 de euro, voi castiga mai multi. Cei care vor sa ma ajute la recuperarea banilor si vor niste advertoriale pe site de iT sa imi dea PM, am sa le raspund tuturor. O seara buna.
    Ti-a mai fost atrasa atentia asupra limbajului, pe langa faptul ca nu contribui cu nimic la aceasta comunitate de cand ai venit, mai si ignori 'trasul de urechi' de care am senzatia ca nu ai avut parte cand trebuia.

Sigur o sa il inchida pentru ca il foloseste la un site de filme. Cred ca nu isi mia are rostul sa postati aici pentru eu deja am cerut sa imi fac un cont nou [...]
    Ontopic: Nu mai deschide subiecte care nici macar tie nu-ti sunt de folos.
    Fara semnatura.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Contul e confirmat (PIN trimis)?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2015
    Locaţie
    Chirnogeni, Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Voi nu ati inteles un lucru, eu nu mi-am pierdut contul google ci doar contul de adsense, ma conectez la google pot citi gmail, pot intra pe youtube si pot accesa celelante conturi asociate lui google dar cand vreau sa ma conectez pe adsense imi spune ca nu mai este si am incercat sa mai fac inca o data un alt cont adsense tot dupa contul acela google care mi-a fost furat doar contul adsense si scrie.

Citez:

Thank you for your interest in Google AdSense. While reviewing your application, we noticed that your account information matches a currently approved AdSense account associated with (mail lui pe care nu il pot posta) Because our policies do not permit multiple accounts, we're unable to accept your new application at this time.

If you'd like to add (mail meu pe care nu il pot posta) as a login to your approved account, you can do so by following these steps:

Sign in to the AdSense account associated with (mail lui pe care nu il pot posta) adsense.
    On the 'Home' tab, click the 'Account settings' link in the left navigation bar.
    On the 'Account settings' page, scroll down to the 'Access and authorization' section at the bottom of the page.
    Under 'Users with sign-in access', enter (mail meu pe care nu il pot posta) and click 'Invite'.
    Once you've invited (mail meu pe care nu il pot posta) as a login to your account, please check that address for an email invite and follow the instructions to add this new login.

If you can’t access your approved account with (mail lui pe care nu il pot posta), please follow the steps in our login troubleshooter. If you aren’t able to regain access to your account using this process, you’ll find an option to contact us. We’ll then work with you to access your account with your desired login.

For help getting started with your existing AdSense account, please visit this page.
    Am incercat tot ce se poate, dar nu... nu merge sa il mai recuperez, aveti voi alte idei? Deci sa fie clar nu contul google ci doar contul de adsense a fost luat, contul google il am era mult prea usor sa imi revendic contul google pentru a mai posta aici. Problema este ca adsense nu il pot recupera.

Contul e confirmat (PIN trimis)?
    Da, am primit si l-am si pus acum un an.

popescudan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th March 2015
    Locaţie
    București
    Vârstă
    31
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Să-ți iei gândul să te duci la poliție sau chestii de genul pentru că vinderea acestor conturi este strict interzisă!

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 20:40
  2. Cont nou adsense
    De rdN în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th December 2012, 15:52
  3. Cont Adsense
    De valentin în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th April 2011, 22:33
  4. Google AdSense mi-au furat banii