Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Abonament Adwords

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit Abonament Adwords

Salutare,

Azi mi sa intamplat ceva bizar, m-a sunat un tip de la google, care imi povestea de un abonament cu 99 euro pe luna, imi promitea aparitia pe pozitia 1-2-3 in cautarile google dupa cuvintele cheie a unui site cu ajutorul adwords. Site-ul e a unui client caruia i-am promovat site-ul in adwords acum circa 1 an de zile.

Abonamentul consta in 99 euro, cu taxa de activare de 49 euro daca contractul se incheie pe 6 luni, respectiv taxa de activare 0 daca se incheie pe 12 luni.

L-am intrebat de 3 ori " toata luna apar in primile 3 pozitii ? " , raspunsul lui a fost ferm da. Deoarece se ocupa de promovare un manager adwords, bla bla bla.

Acum un an de zile cand ii promovam serviciile clientului plateam undeva la 300 euro pe luna pentru adwords, pe nisa sunt cativa concurenti pe adwords.

Cum ramane cu CPC?
    .

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

pentru mine suna a teapa.... daca era ceva de abonament gaseai in Google adwords asta. google te contacteaza prin email nicidecum telefonic, cel putin pe mine asa ma contacteaza. Parerea mea e ca este teapa.
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

rigor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th May 2014
    Posturi
    119
    Putere Rep
    23

Implicit

De abonament nu știu ce sa zic însă, pe mine m-au sunat de câteva ori ca sa mă ajute cu setările unor campanii adwords.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
    pentru mine suna a teapa.... daca era ceva de abonament gaseai in Google adwords asta. google te contacteaza prin email nicidecum telefonic, cel putin pe mine asa ma contacteaza. Parerea mea e ca este teapa.
    Ba da, cei de la adwords te contacteaza si telefonic....eu am avut ceva probleme cu un cont, le-am dat email si in 2 ore m-au sunat.
    Oferta de mai sus si mie imi suna a teapa.
    Trebuia sa intrebi cum se face plata cred ca sigur gaseai raspuns daca este ceva serios sau nu.

Avatarul lui Andrei Bogdan Ceauru
    Andrei Bogdan Ceauru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    115
    Putere Rep
    29

Implicit

Oferta este clar teapa.
    Da, au suport telefonic pentru agentii, dar partea de abonamente nu exista in Adwords.

Daca bugetul consumat in Adwords este consistent (peste 1000$), ti se aloca un consultant de la ei.
    :)

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu e teapa, sunt 100% sigur ca era reprezentant google.

Observ ca in prezent pe nisa aceasta in adwords liciteaza doar un concurent. Probabil vor sa atraga clienti pe nisa cu contracte cu suma fixa pe 6, respectiv 12 luni, iar dupaceea CPC.

Ori a fost o eroare de explicatie a reprezentantului, a spus ca campania se optimizeaza, astfel incat sa imi ajunga toata luna, bla bla bla, dar mi-a si garantat ca toata luna va fi vizibil pe adwords pentru 99 euro/luna contract semnat pe 1 an. Cu CPC ajungeam acum 1 an de zile cand am facut ultima campanie adowrds la 300 euro/luna, nu ca ar fi trafic foarte mare insa e si CPC mare, care observ ca chiar sa marit.

Prima data a sunat la administratorul firmei in cauza, nr de telefon asociat contului, careia iam facut adwords acum 1 an, iar el le-a dat numarul meu precizand ca eu ma ocup de campaniile adwords.
    .

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

De plata ce zicea? Se incarca contul adwords sau se trag in fiecare luna de pe card? Tebuiau platiti in avans?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    De plata ce zicea? Se incarca contul adwords sau se trag in fiecare luna de pe card? Tebuiau platiti in avans?
    Nu am discutat de plata, insa astept un mail de la el cu oferta. Si a ramas ca o sa fiu sunat maine, maine o sa cer si restul detalilor.
    .

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    353
    Putere Rep
    37

Implicit

Mie imi suna a "teapa" - vezi totusi ce fel de contract semnezi, atentie la clauze si la modalitati de plata.
    Mai exista si o problema cu un tip de frauda ce tine de folosirea unor cupoane, carduri false si alte tampenii(romanasii sunt ingeniosi).

Si nu uita ca de obicei atunci cand ceva suna prea frumos ca sa fie adevarat....
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

Avatarul lui Andrei Bogdan Ceauru
    Andrei Bogdan Ceauru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    115
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca vei primi ceva mai multe informatii, poti sa mi le trimiti prin PM si sun eu la Google Adwords sa ii intreb mai multe detalii.

Cred ca cel care te-a sunat iti va afisa reclama toata luna, dar sigur nu cu acoperire 100%. De fapt, in functie de nisa, la banii astia este bine daca prinzi acoperire de 5-10%.
    Din 100$ isi ia si el un comision, dupa care suma ramasa o imparte la numarul de zile.

Chiar sunt curios. Tine-ne la curent te rog.

Succes!
    :)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nelamurire abonament promovare alexa.com
    De ender în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th September 2013, 21:13
  2. Vand cateva cupoane adwords - vouchere adwords si vouchere facebook
    De geoawb în forumul Vouchere/Cupoane Adwords
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd September 2011, 19:23
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd September 2011, 19:23
  4. abonament telefonie mobila
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th October 2008, 17:29