Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Furnizori haine si accesorii vestimentare

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Ce am specificat eu sunt produse finite.
    La aceeasi fabrica se mai fabrica si ce vedeti in acest magazin menhard.ro
    Tot in Cisnadie se mai fac si tricouri Lacoste.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    24

Implicit

Da, asa este. Se fac tricouri Lacoste in Romania(modelul polo-stripe cu 3 nasturi). Am vazut eu intr-un mall in Paris, 2 modele "made in romania"

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Cred ca Serban Cristian se referea la marcile/produsele de lux.
    Lacoste si Polo nu sunt asa ceva. In Romania se fac produse finite doar pentru marci medii si low-cost.
    Trust, but verify.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Nu se fabrica nici un produs finit in romania, ma refer la branduri mari, dar componente si aceesorii da. In Romania se fabrica pentru LV de peste 30 mil euro pe an.
    Prin calatoriile mele prin Romania am dat si peste fabrici cu magazine de desfacere. Nu am intrat in toate pe care le-am intalnit pentru ca nu mi-au prezentat interes, singurul in care am intrat parea destul de legitim, adica se vindeau pantaloni cu doi craci, bluze cu doua maneci...etc. Avea scris mare pe hartie ca se vinde in cantitate limitata.

Fabricile care fac doar accesorii nu au magazine de desfacere, iar in Romania sunt o multime de fabrici cu magazine in incinta, desi nu toti care fac produs finit au si magazin. Prin spate pe la Apaca era una, prin Prelungirea Ghencea era alta, pe undeva pe trafic greu erau vreo 2-3 in aceeasi curte, la Semanatoarea iar erau cateva.
    Exista Pandora Prod care face inclusiv proiectare, era in Bucuresti Tanex(sau Tamex), in Covasna se fac sute de mii de blugi pentru Hugo Boss, la Caracal alte sute de mii de produse pentru H&M, pe la Sibiu ne-a spus un propietar de pensiune acum vreo 2 ani ca este o fabrica ce face portofele, genti si curele pentru Prada si ca au si magazin...

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Prin calatoriile mele prin Romania ..
    90% dintre ele sunt fabricate in sistem lohn. Mana de lucru ieftina, restul e cancan.

Ma uitam in SCS Viena. Multe haine cu eticheta "made in romania". Sa mai zic de magazine maricele (C&A, Humanic etc) care aveau preturi in doua monede: EUR si...ati ghicit, RON

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Faptul ca se "fac sau nu" in Romania, este destul de irelevant. Nu poti cumpara si vinde brand-ul direct de la fabrica "producatoare", deci nu are sens sa discutam despre furnizor local, pentru ca nu exista. Poti cumpara "pe sub mana"? DA, dar nu poti vinde fara factura de la brand.

In Romania sunt fabrici pentru diverse branduri (medium+), daca nu distrugeam toate fabricile de confectii, puteam avea mult mai multe branduri si modele. (de ex eu am 3 costume hugo boss, cumparate din magazine americane (fizic) = made in romania).

Dar nu le puteti comanda de la fabrica "producatoare" pentru o afacere, punct.

Paul viseaza cu brand-urile lui, NU CUMPARA nimeni Louis Vuitton online, iar pentru franciza ai nevoie de magazin in cele mai "populate" locuri = zeci/sute de mii investitie in locatie. Vorbim vorbe!

Tommy si Hugo Boss sunt brands medium, aici poti sa gasesti furnizori. Daca ii gasesti in Romania, sunt a 4-5 mana = preturi mari. Nu discuta nimeni cu un "nene" care vrea sa cumpere 10 blugi, la furnizor se discuta de sute de mii euro in volum.

Discutam zilele trecute cu un amic despre valoarea cosului in Romania si cum a scazut enorm in ultimii ani. Daca te raportezi la o valoare medie de 130 lei pe nisa de fashion, poti sa estimezi ce branduri merita si la ce pret de achizitie.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu visez Tom. Eu am dat niste exemple de marci, la care gasesc furnizori-distribuitor e bine, care nu sanatate. In fond eu nu vand toata gama, vand doar accesorii vestimentare: curele, papioane, etc, insa de la producatori fara "renume" si vroiam sa introduc si niste accesorii de marca.
    .

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Nu visez Tom. Eu am dat niste exemple de marci, la care gasesc furnizori-distribuitor e bine, care nu sanatate. In fond eu nu vand toata gama, vand doar accesorii vestimentare: curele, papioane, etc, insa de la producatori fara "renume" si vroiam sa introduc si niste accesorii de marca.
    Eu te inteleg, doar ca ai gresit corelarea intre brands. Nu poti sa ai pretentia sa vinzi piese auto de dacia pe acelasi site cu bugatti. Tu ai legat louis vuitton de tommy, tommy este brand medium - , louis este premium. Kidu a explicat corect, la branduri premium ori nu exista reduceri (le ard) sau dupa caz exista doar in exclusivitate. Fiecare brand are regulile lui.

Ca sa intelegi un pic sistemul. Victoria Secret este brand medium, dar nu vinde in alte magazin online, in afara de magazinul propriu.

Ralph lauren este mix, (medium + premium), vinde doar in 3 magazine offline/online din US si atat! Nimeni altcineva nu vinde Ralph Lauren. Exceptie este la nisa incaltaminte si parfumuri, unde acolo sunt alte reguli.

Fiecare brand are regulile lui, clare, astfel incat nu exista furnizori de "brands" random. Tu ai inceput cu louis vuitton, combinat cu tommy si terminat cu louis vuitton De acolo si raspunsurile din topic.

Poti vinde in schimb orice brand, daca faci dovada ca ai cumparat de la brand (factura de achizite) = nu ai cum sa faci profit.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

@Paul

Intr-adevar vand numai magazinele autorizate(franciza) pentru colectiile curente, ce nu se vinde insa este preluat de firme de distributie de la care poti cumpara si vinde linistit. Daca nu vrei sa ai probleme contactezi brandul, ei te vor redirectiona spre firmele de distributie cu care colaboreaza. Produse Victoria's Secret se vand la palet dupa ce sunt scoase de pe rafturi iar Ralph Lauren vinde si FFGroup, ca tot a fost postat mai sus.
    Faza cu arsul este prima data cand o aud, habar n-am daca este adevarat, ce stiu este ca in Italia sunt distribuitori cu depozite pline de paltoane, rochii, fuste, pantofi si tot felul de produse de la branduri premium. Cauta ca vei gasi.
    La preturi are dreptate Tom, nu prea va fi rentabil pentru tine la cantitate mica, dar este plina tara de magazine cu produse de la firme mai mult sau mai putin premium, un distribuitor tot vei gasi.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Furnizori pentru Magazin online
    De Roland în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 10th November 2016, 17:02
  2. Magazin online de haine/accesorii
    De beatrice88 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th August 2014, 17:24
  3. Studiu de caz: Instrumente si accesorii de scris
    De Mircea_D în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3