Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Rotld - protectia persoanelor date cu caracter personal

Afișare hibrid

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Exclamation Rotld - protectia persoanelor date cu caracter personal

Buna,

Stim cu totii ca Rotld ascunde datele persoanelor fizice pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Intentionam sa cumpar un domeniu a caror date erau ascunse, un domeniu cu valoare care pana la urma lam si cumparat. Nu aveam cum sa aflu datele persoanei asa ca m-am adresat rotld.

Le-am trimis un mail prin care ii rugam sa imi ofere datele de contact ale persoanei in cauza pentru a discuta cu persoana despre domeniul respectiv, si ca voi folosi aceste date doar in scopul cuminicat. Totul sa rezolvat rapid, in cateva ore am primit mail prin care eram informat ca datele sunt publice.

Surpriza, datele erau ale unei firme din strainatate. Rotld are dreptul sa ascunda datele firmelor daca ele nu au solicitat acest lucru?

Presupun ca e o practica prin care parsivii intelepti de la rotld pun mana pe domenii vechi nefolosite inregistrate pe firme din strainatate, firme care nici nu mai stiu de existenta domeniilor cum a fost si in cazul meu, de altfel am obtinut si un discount pentru treaba asta, firma nici nu mai stia de domeniul el fiind inregistrat in 1998.

Ce pareri aveti? au dreptul sa ascunda datele daca firmele nu au cerut acest lucru?

Ce mi sa parut funny! In momentul in care am putut vedea datele de contact, le-am multumit celor de la RoTld si le-am spus ca se pot ascunde datele la loc.

Insa parsivii cei intelepti nu au cum, mi sa comunicat ca aceste date sunt publice si nu pot fi ascunse ........ ciudat ha ? de ce au fost ascunse in prima faza?
    .

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

dintr-o regretabila eroare stimate domn

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Unde mai adaug neplacerea cu tool-ul "autocompletare date" la transfer. Am asteptat factura 3 zile, tot nu vine, tot nu vine.

Problema care e, daca folosesti functia autocompletare date, iti arata mail-ul actual, insa factura o vei primi pe mailul asociat prima data cu domeniul pentru care se doreste autocompletarea.

Ii sun, ca nu am primit nimic, le spun domeniul, ei ca nu se poate, ca aveti o adresa cu doi de R la mijloc, va spune ceva ....... le-am cerut sa analizeze problema.

Asadar daca nu primiti nimic cand folositi tool-ul "autocompletare date" sa stiti de ce .....
    .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta publicitate Facebook deosebita (cu caracter umanitar)
    De Serban Cristian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th December 2013, 14:29
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd May 2013, 20:44
  3. Baza de date ROTLD a fost compromisa!
    De inscaun în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 8th February 2013, 23:22
  4. Antivirus pentru protectia datelor [ FTP, cPanel etc ]
    De MaXz în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th April 2012, 14:13
  5. Despre Operatorii de date cu caracter personal
    De cristinam în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2007, 16:39

Permisiuni postare