Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 71

Subiect: Varsa-ti oful!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Serviciul cerut de rapsodia e ilegal. Și legile tarii bat regulile forumului. Asta asa, ca informație de la malu mării
    Ce este ilegal ca 2 persoane sa se asocieze, un acu firma si una cu munca? Sunt si contabil printre altele, autorizat, deci care e problema legala si eu nu o stiu?

2) Daca in momentul postarii eram la Campina si eram dispus sa fac naveta , e o problema? Nu mai pot pleca din tara fata sa anunt? Care e de fapt problema?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Rapsodia, faptul ca nu intelegi este una, dar faptul ca te deranjeaza ca nu intelegi este problema ta.
    Ma lamuresti si pe mine daca partea din sectiuea de regulament se alica si userului Tom, sau e doar pentru cine vine mai nou pe site, ca metoda de bascalie ca nu ai citit regulamentul. Eu l-am citit, si acolo scrie clar - nu se intervine cu chestii de genul asta in Market. Ca exista tepari e una, sa insinuezi ca eu as putea fi unul dintre ei, e alta. Ca idee generala exista varianta de a subcontracta o lucrare, etc. Legal.

Daca te deranjeaza posturile cu biciclete sau tigari, te poti muta foarte usor pe alt forum, fara probleme.
    Sunt fix legate de SEO, sunt sigur! Daca tu asa le vezi, e problema ta, nu toti inteleg SEO la fel.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Care e de fapt problema?
    Problema e prosteala. Sa taie altcineva facturi contra cost pentru servicii oferite de tine e ilegal. Știi foarte bine, chiar dacă încerci sa te scoți cu tot felul.
    Trust, but verify.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

În plus, termini și tu cu "nou pe forum"? De ani de zile numa asta aud. Toți înțeleg că problema nu e varsta pe forum, numai tu nu.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Dane, tu ai citit postarea? E vorba de colaborare, nu de taiat facturi ( printre altele am gasit deja colaborator).

Am spus caut colaborator, deci asta implica evident mai mult decat el face factura si eu fac sau nu fac serviciile.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

OFF topic

Nu esti cam optimist? Daca ar fi asa as vinde si eu 30 de domenii EMD cu trafic 200 pe zi?

ON Topic

Cred ca 50 de euro e un pret corect, depinde insa de ce-si doreste cumparatorul. Tu ai spus in genul celui prezentat de tine, deci inteleg ca nu la el te refereai.
    La cate din lista de mai jos se incadreaza?

Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc.
    Eu zic sa ne mai uitam si la noi inaninte sa cerem sanctionarea altora.

LE: s-ar putea sa interprtez eu gresit ultima, daca se refera strict la 20 imi cer scuze
    Retired

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    În plus, termini și tu cu "nou pe forum"? De ani de zile numa asta aud. Toți înțeleg că problema nu e varsta pe forum, numai tu nu.
    Deci putem posta la fel ca si Tom in market peste regulament? Asta vrei sa ne spui? Gen nu e ok afacerea ta, vrei de fapt sa pacalesti si tot asa?

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Când ai postat aiurea, cum te-am sancționat?
    Trust, but verify.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

si noi ar trebui sa ghicim ce implica?
    oricum, initial ai spus "caut.. partener ce poate emite factura"; fara alte virgule sau detalii.. nu implica (si cu atat mai putin evident) mai mult decat factura;

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Eu zic sa ne mai uitam si la noi inaninte sa cerem sanctionarea altora.

LE: s-ar putea sa interprtez eu gresit ultima, daca se refera strict la 20 imi cer scuze
    Cu cat s-ar putea vinde un blog in genul
    Cred ca la intrebarea cu cat se vinde, raspunsul este atata .. parerea mea. Omul cerea pareri despre preturi, cel putin asa am inteles eu. Si am mai inteles ca nu e site-ul lui cel in discutie. Am si intrebat ca sa nu fie dubii.

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •