Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: O fapta buna de Craciun

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Thumbs up O fapta buna de Craciun

Iar vine Craciunul asa ca m-am gandit sa facem o fapta buna. De data asta vreau sa ajut o fata ramasa singura dupa ce mama ei a decedat anul acesta de cancer. Asa ca am reusit sa fac in format PDF o carticica scrisa de bunicul ei, pe care o scot la vanzare fara a stabili un pret oarecare, fiecare poate oferi pe ea cat doreste. Mai sunt si 10 exemplare tiparite [ pe care le pot trimite alaturi de PDF ] cand ajung in RO si pe care ma gandesc sa le dau cui doreste sa ajute cu 50 de lei. In mod evident toti banii vor ajunge la fata respectiva. Daca cineva este in Constanta - sau ajunge pe acolo - ii pot da numarul fetei de telefon pentru a o ajuta direct. Cine vrea sa ajute sa trimita PM pentru a primi contul.

PS: daca stie cineva cum se poate face legal o colectare de fonduri astept detalii. Mentionez ca fata are contul blocat pentru ca nu si-a mai platit de la moartea mamei contractul cu RDS-ul pentru internet.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Am vazut ca unii bolnavi de cancer au obtinut bani de tratament prin GoFundMe: #1 for Crowdfunding & Fundraising Websites

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Vicarious ce sa faca femeia cu banii aia daca a murit? Era vorba sa ajutam fata ramasa singura, fara parinti, fara casa si cu serviciu pe unde apuca.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Despre fata vorbeam si eu. Ti-am dat doar un exemplu pe care-l cunosc, cum ca se pot strange bani pe acest site, care iti ofera o metoda de a strange bani intr-un cont. Nu numai ca este o metoda perfect transparenta, dar este si usor de promovat. Pe orice site poti pune un link catre gofundme si oricine poate dona bani cu un singur click.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Aha, mersi Vicarious, o sa vad cum pot folosi informatia.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

S-au strans 7 USD + 100 de lei de la mine, daca mai vreti sa ajutati va stept. Poate cineva mai priceput si care stie engleza poate face pe baza klumea,info/poveste-trista-de-craciun/ un anunt si sa-l posteze pe GoFundMe: #1 for Crowdfunding & Fundraising Websites

Totusi m-am uitat si se pare ca Romania nu este printre tarile incluse in progarmul lor!

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Am mai primit un ajutor de la un coleg in valoare de 50 de lei, eu am fost de Craciun si am mutat fata intr-o garsoniera in Campina [ de acolo sunt eu si mi-a fost mai usor]. am platit chiria pe un an, deci cu cazarea s-a rezolvat.

Daca cineva are un laptop vechi de care nu mai are nevoie, astept un PM sa-i dau adresa [ pot plati eu curierul ], i-am facut si cont de afiliere la 2P - poate o ajuta cineva sa-si faca unul la profitshare. Ma gandesc sa va rog sa-i dati si niste task-uri mai usoare daca aveti.

Sa speram ca mai sunt si alte idei pentru a ajuta!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site de Craciun
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th December 2013, 21:33
  2. Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
    De Tom în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 9th April 2013, 15:07
  3. SEO de Craciun
    De Marius Mailat în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 15th January 2010, 18:16
  4. Fa-ti un cadou de Craciun
    De superbus în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 31st January 2009, 20:11
  5. Oferta de craciun