Ce facem, visam?
Finantarile se dau pe proiecte, nu pe dorinte, bune intentii sau ochi frumosi.
Proiectul vine in urma unor idei. Eu cerusem in primul post pareri despre ce ati demara voi. Nu am obligat pe nimeni sa imi spuna ce planuri de viitor are, ci sa dea niste idei de afaceri ce pot fi demarate in conditiile amintite mai sus.
Asadar:
1) Ce proiect credeti ca ar avea succes in mediul online si ati investi daca ati avea o suma de start de 50k euro + rambursari suplimentare daca este cazul?
2) Ce proiect ati demara in offline pe un teren de 1500mp (intravilan, cu deschidere la DN 1A, care are pe o latura a sa o apa curgatoare)?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Eu as investi in SEO![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Cred ca ar merge o pastravarie.2) Ce proiect ati demara in offline pe un teren de 1500mp (intravilan, cu deschidere la DN 1A, care are pe o latura a sa o apa curgatoare)?
Succes!
camping flower-power.
ma rog, nu neaparat camping, dar pentru hipsterime
depinde mult unde pe dn1a, ca una e langa centura ploiesti si una e la cheia
Sincer era prin lista mea de idei, am vrut sa demarez asta chiar pe surse proprii de finantare insa nu prea vad nimic inovativ in asta, ori masura Orizont 2020 vad ca vrea asa:
Excelența științifică: Circa 3 miliarde euro, inclusiv 1,7 miliarde pentru granturi ale Consiliului European al Cercetării pentru cercetătorii de renume și 800 de milioane pentru bursele Marie Skłodowska-Curie destinate tinerilor cercetători (a se vedea MEMO/13/1123).
Poziția de lider în sectorul industrial: 1,8 miliarde euro pentru sprijinirea poziției de lider în sectorul industrial a Europei în domenii precum TIC, nanotehnologiile, sistemele avansate de fabricație, robotica, biotehnologiile și spațiul.
Provocările societale: 2,8 miliarde euro pentru proiecte inovatoare destinate celor șapte provocări societale din cadrul programului Orizont 2020, în ansamblu: sănătate; agricultură, sectorul maritim și bioeconomie; energie; transport; politici climatice, utilizarea eficientă a resurselor și materii prime; societăți reflexive; securitate.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
daca nu flower power atunci pt dependentii de internet. Zi ca faci cure de dezinternetizare.
La un moment dat am citit pe scribd proiectul ăsta. Acum nu l-am mai găsit free pe scribd. Mi-a plăcut structura, poate te ajută pentru vreo idee.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)