Salutare,

Am un laptop Dell Vostro A860 care da semne de imbatranire, asa ca vreau sa-mi iau un sistem desktop complet, ceva mai interesant. Ideea e ca nu ma pricep deloc in alegerea unui pc, avand in vedere ca niciodata nu m-au pasionat detaliile tehnice ale acestora si drept urmare nu prea stiu sa le interpretez.

Din cate am inteles, alegerea unuia pe piese ar fi ceva mai ieftina. E vreau sa fac achizitia de Black Friday, asa ca probabil varianta asta cade, insa accept si astfel de recomandari de la voi. Cine stie, poate ma razgandesc. Oricum, nu stiu daca timpul va sta la dispozitie sa imi faceti mie configuratii.

Ca sa nu mai lungesc, am nevoie de un sistem care sa ruleze rapid si silentios. Nu ma joc, nu ma ocup cu grafica, o sa folosesc pc-ul mai mult pentru navigat, office, ascultat muzica, vizionat cate un film, chestii de astea. Ma intereseaza sa fie cat mai rapid.

Nu am un buget fix, ma gandesc sa dau vreo 1200 lei pe sistem si vreo 400 lei pe monitor. Daca gasesc vreun pachet promo complet, poate ies mai ieftin, undeva pe la 1500 lei. Dar pot sa dau si ceva mai mult.

Imi recomandati ceva pe care sa fiu cu ochii de Black Friday sau ceva la promotie/pret bun acum?

PS: Apropo, pentru munca de seo-ist ce rezolutie ar fi ok?