Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Plata prin sms valoare 10 euro fara verificare

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    44

Implicit

Degeaba iti inchiriezi tu un numar scurt, tot o sa fie nevoie de acel mesaj intermediar ce informeaza clientul de suma necesara platii. Procedura este simpla si necesita 2 SMS-uri trimise, unul de informare client si unul de plata. Primul este taxat cu 5-10 centi in functie de operator, iar al doilea cu tariful ales de tine, in cazul tau 10 euro plus tva.

Intradevar a existat in trecut ce spui tu, utilizatorul era taxat inca de la primul SMS trimis, dar din cauza fraudelor realizate s-a ajuns la aceasta practica. Este ceva util pentru client deoarece inainte erau cazuri in care utilizatorii erau informati gresit cu privire la tariful perceput si se trezeau apoi ca in loc de 2 euro au fost taxati cu 10.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Am interpretat gresit mesajul tau si de aia ti-am dat linkul respectiv.
    In ceea ce priveste intrebarea initiala repet: suna la operatorii de telefonie si ti se va face o oferta. Dezavantajul in cazul acestora este ca lucreaza cu abonament, cel putina sa era inainte.

LE: Oamenii nu au incredere in aceasta metoda de plata, majoritatea o asimileaza cu fraudele si concursurile false.

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit

Salut,
    Eu am implementat plata prin SMS pe un site prin mobilpay si tot cu 2 SMS-uri se face plata.
    Problema e ca de multe ori al 2-le-a SMS nu vine instant si clientul nu mai are răbdare sau crede ca a făcut deja plata de la primul SMS. Eu am implementat si plata cu cardul chiar dacă e suma mica.
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Alvy Vezi Post
    Salut,
    Eu am implementat plata prin SMS pe un site prin mobilpay si tot cu 2 SMS-uri se face plata.
    Problema e ca de multe ori al 2-le-a SMS nu vine instant si clientul nu mai are răbdare sau crede ca a făcut deja plata de la primul SMS. Eu am implementat si plata cu cardul chiar dacă e suma mica.
    Aseara am testat si eu 2 plati la serviciul meu. Prima a decurs ok, la a doua am asteptat aproape o ora pentru a primi al doilea mesaj, probabil sunt ceva probleme la retea.

Am testat si pe 3 euro si pe 10. Cert este ca pe 10, desi suma este mai mare, foarte multi renunta dupa primul mesaj trimis si tot varianta de 3 euro ramane mai buna.

Din pacate pe mine promovarea ma costa mai mult si nu reusesc sa acopar costurile incasand 1.4 euro pe conversie. De asta intrebam de inchiriere numar si rog pe colegii care au avut/au numar propriu sa ne explice ce comisioane preia operatorii la fiecare sms, pe langa abonamentul platit lunar.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Implementare plata prin SMS prin mobilpay ptr wordpress
    De Marius Cristian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th February 2014, 15:32
  2. card in euro - aleg euro dar plata apre in lei
    De Cipiot în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2012, 01:46
  3. Plata prin SMS
    De Prometeu în forumul Utile
    Răspunsuri: 9