Nu ca afacere, dar costurile raman costuri si nu stiu multi freelanceri parolisti
Da, e ok face2face, cred ca m-am vazut cu majoritatea de pe forum
, dar e mult mai util skype 24/24. Sunt discutii mai complexe, subiecte mai interesante si cel mai important este ca ne ajutam destul de mult zi de zi (puthre nu, el doar incaseaza).
10 freelanceri care lucreaza intr-un hub nu au astfel de "anturaj" 24/24! Da, teoretic e posibil, dar practic fiecare e cu treaba lui, are "secrete", pasiuni ciudate, etc.
Hub e ok la prima vedere, dar repet, sunt putini care se potrivesc. Anturajul este extrem de important in dezvoltarea unei persoane, iar cand mergi intr-un hub, asta cauti mai exact(anturaj de calitate). Persoane mai bune/experimentate ca tine, alaturi de care sa evoluezi zi de zi, iar cand realizezi ca nu exista, nu mai intelegi ce cauti acolo.
Tu cauti mai exact 10 freelanceri, ideal sa lucreze in domenii diferite, sa va ajutati, sa discutati mult pe diverse subiecte, sa cresteti. Practic, fiecare are griji, facturi, "smecherii" si stil de lucru diferit.
Daca cei 10 sunt 10 bloggeri, atunci da! Hub-ul este o super oportunitate.
Ultima modificare făcută de Tom; 19th August 2014 la 23:54.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.