Asa........., e destul de simplu, mai ales dupa 1 an jumatate.
Baterie cu voltaj reglabil(variabil). (vv)
Clearomizor la alegere.
Lichid hangsen sau liqua, nimic din magazinele de mall/supermarket (dekang and junk), care vand doar junk.
Bateria se schimba la 4-5 luni (sau mai mult), rezistentele lunar, lichidul depinde de cat de mult pufai.
Lichidul are nicotina la alegere, eu fumez 0 (fara) sau 6 (cea mai putina), dar ai optiuni pana la 24 sau 28 cred. De nicotina scapi usor, eu nu scap de tic
"gustul" e complicat, primele 2 luni trebuie sa cumperi toate "aromele" ca sa gasesti ce-ti place. Eu dupa mai multe de un an, fumez doar 3 "arome", restul nu-mi plac. Mai am o "a patra" aroma care o tin pentru zilele cand fumez mult, ca sa ma "opresc". Are un gust "oribil"
dar ma ajuta sa fumez mai putin.
Costuri undeva la 2 mil prima data, ulterior cam 1 milion la o luna sau doua, depinde de cat de mult fumezi (eu dau 180 ron pentru 2 luni). Se cumpara lichid si rezistente, dar numarul lor depinde de cat de mult fumezi.
O sa ai problema majora. Scapi de drog (nicotina), de boli (fum) dar primesti un tic, de care o sa fie si mai greu sa scapi. Eu stau la pc 90% din timp, "pufai" intr-o zi cat altii intr-o saptamana. Daca inainte trebuia sa ma duc afara sa fumez, acum e lipita de mana, pufai non-stop.
Intrebari?
-----------
Functionalitatea este simpla: bateria "aprinde" o rezistenta care arde un lichid. Aburul il inhalezi.
Dupa 1 luna, nu mai simti nimic in plamani (cum simti acum cand fumezi), dar nu conteaza.
Dupa 1 luna o sa scapi de "scuipat", daca aveai acest "tic" 
Dupa 2 luni o sa urasti mirosul de tigara clasica.
Acum ai alta problema, cum scapi de tic, tic care devine si mai puternic, pentru ca poti sa fumezi oriunde.
--------------
@1nesco, prietenii tai sunt foarte scumpi.
Ultima modificare făcută de Tom; 5th June 2014 la 22:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.