Dlink dir-635. Si la mine se deconecta des pc-ul de la router. Solutia a fost sa ascund reteaua wireless si de atunci e mai bine.
Dlink dir-635. Si la mine se deconecta des pc-ul de la router. Solutia a fost sa ascund reteaua wireless si de atunci e mai bine.
Eu folosesc Router wireless Linksys WRT54GL de aproximativ 2 ani, nu am avut deloc probleme cu el, semnalul este foarte bun pe laptop care este la o distanta de 2 camere fata de router.
Am 2 x TP-LINK WR740N (unul cu softul din fabrica, altul cu dd-wrt), in locatii diferite (unul pe UPC, altul pe RDS). E adevarat ca sunt cheap, dar merg fara probleme de 2 ani de zile.
Eu am folosit vreo 4 OpenWrt pe TP-link, din care 3 le am inca active. Functioneaza de multi ani, cel mai vechi cred ca are vreo 5-6 ani, nicio problema. Nu trebuie restartat.
Am o problema cu un router Tenda N150 Easy, fac configurarile si imi da o eroare : no response from your internet service provider(isp) please consult your isp
Sunt abonat rds.
Ma poate ajuta cineva?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)