Eu am folosit vreo 4 OpenWrt pe TP-link, din care 3 le am inca active. Functioneaza de multi ani, cel mai vechi cred ca are vreo 5-6 ani, nicio problema. Nu trebuie restartat.
Versiune printabilă
Eu am folosit vreo 4 OpenWrt pe TP-link, din care 3 le am inca active. Functioneaza de multi ani, cel mai vechi cred ca are vreo 5-6 ani, nicio problema. Nu trebuie restartat.
Pe om il intereseaza router care sa mearga, lumea da sfaturi de routere, iar tu sugerezi sa isi instaleze lumea nu's ce minuni pe router. Te miri ca nu e bagata in seama sugestia ta? Pai pe cine intereseaza linux pe router cand 99,99% au nevoie doar sa n-aiba fire prin casa si sa le mearga netul?
Garantia se pierde, evident. Dar mie nu mi-a pasat de asta, pentru ca rezultatul chiar merita.
Softul este un firmware, se instaleaza din interfata router, ca orice update de firmware.
Problema este ca trebuie sa incarci fisierul corect, altfel obtii "brick" (router nefunctional). OpenWRT are o lista de downloads per modele, unde gasesti ce iti trebuie, dar trebuie citita cu mare atentie.
Dupa ce iti vine router-ul, da-mi un PM cu modelul exact, si te ajut cu identificarea de fisier firmware. Eu am flash-uit mai multe, vreo 6 in total, modele diferite, si nu am avut nicio problema.
Nota: posibil sa intru mai rar, am o viroza si nu stau la computer
Am o problema cu un router Tenda N150 Easy, fac configurarile si imi da o eroare : no response from your internet service provider(isp) please consult your isp
Sunt abonat rds.
Ma poate ajuta cineva?