Initiez acest topic pentru a ne arata aprecierea fata de colegii cu merite deosebite in campul muncii.
Astazi il pun, la gazeta de perete, pe Haos. Care m-a ajutat cu verificarea securitatii unui server. Deci merita sa-i zic multumesc in mod public.
![]()
Initiez acest topic pentru a ne arata aprecierea fata de colegii cu merite deosebite in campul muncii.
Astazi il pun, la gazeta de perete, pe Haos. Care m-a ajutat cu verificarea securitatii unui server. Deci merita sa-i zic multumesc in mod public.
![]()
Trust, but verify.
Wow, I feel speşăl. Cu ocazia inmanarii acestui premiu, tin sa multumesc familiei, divinitatii si nu in ultimul rand fanilor mei de pe Seopedia si de peste hotare. Fara voi nu as fi ajuns atat de depart!
Bai the way, what was the prize again?![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Premiul 1 pentru colegul Puthre Salvatorul (cunoscut in unele cercuri si ca "Maestrul Puthre"). Pentru ca m-a ajutat sa invat si eu (la peste 35 de ani) sa "umblu" la un VPS.
Multi il au pe tasta 1 la telefon, eu am inlocuit 112 cu numarul lui. Merge sa-l sun si daca n-am semnal, baterie, cartela in telefon.
![]()
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)