Dar daca formatezi nu pierzi nimic? Iti ia un minut sa intri in setari la browser si sa stergi utilizatorul. Ce e asa greu?
Daca la sincronizare reapare, inseamna ca nu calculatorul tau e problema ci sincronizarea. In momentul in care browserul se sincronizeaza cu contul Google reonstaleaza extensiile pe care le aveai. La prima conectare selectezi sa nu instaleze extensiile.
Sincronizarile nu ai cum sa le pierzi ca sunt salvate pe serverul Google.
Acum intelegi?




Răspunde cu citat