Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am urmat toti pasii zisi de tine haos, defapt ii urmasem ... insa scanasem decat cu Malware, Avast si JRT . Acum am scanat cu mai multi din cei dati de tine, insa nici unul nu gaseste nimic. Sper totusi sa nu faca foarte mult "rau" ca nu as formata C: ul !
P.S. : Cel care mi a dat negativ, afla ca acel link dat de tine, este catre un program cu plata care banuiesc ca nu te scapa de problema ci e mai mult spam ! Puteai sa postezi linkul aici si primeai multumiri, poate au mai intampinat si altii problema asta, dar cand te crezi destept ...
Multumesc tuturor pentru sfaturi ! O sa mai caut, poate gasesc o solutie fara sa l formatez !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Dar daca formatezi nu pierzi nimic? Iti ia un minut sa intri in setari la browser si sa stergi utilizatorul. Ce e asa greu?
Daca la sincronizare reapare, inseamna ca nu calculatorul tau e problema ci sincronizarea. In momentul in care browserul se sincronizeaza cu contul Google reonstaleaza extensiile pe care le aveai. La prima conectare selectezi sa nu instaleze extensiile.
Sincronizarile nu ai cum sa le pierzi ca sunt salvate pe serverul Google.
Acum intelegi?
M am delogat, am sters userul cum m a sfatuit Mishu, am sters toate fisierele temporare si intr un final am scapat de el ! Partea proasta este ca am pierdut anumite "setari,bookmarkuri" la diverse extensii, insa ma bucur ca am scapat de acea extensie. Multumesc tuturor pentru sfaturi !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)