Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
Este posibil sa apara din nou pentru ca ai vreo sincronizare. Adica tu stergi extensia si la prima sincronizare este reinstalata.
La setari in Chrome selectezi "Stergeti acest utilizator". Vor disparea toate marcajele, toate extensiile, toate setarile.
Logic ar fi daca eu o sterg, si el se sincornizeaza, sa dispara si din cont ...
In alta ordine de iei am incercat sa caut pe google despre extensie si nu gasesc nimic.