Mai ieftin NU cred, pentru ca ai platit deja o suma X, urmeaza sa platesti alta suma, deci X devine automat pierdere.
In cazul lui imagini, X este o suma consistenta, raportat la proiectul lui. Real il costa cam 20% din cat a platit, doar pentru "programare" nu si continut, daca alegea o solutie ok.
--------------------------
Raman la concluzia ca este foarte important inainte sa incepi un proiect ce implica o investitie consistenta sa mai ceri un second opinion. Eu la toti care imi cer oferte si o fac gresit (nu stiu ce sa ceara), le explic ce au nevoie si ce sa ceara. Normal 95% se supara, dar e fix problema lor, pentru cei cei 5% care inteleg, au ocazia sa "se salveze" de la inceput.
Daca toti cei care au bani (de investit in online) s-ar pricepe la online, nu ar mai exista seopedia si alte surse de informatii, pentru ca nu ai mai putea incepe un proiect cu bani putini. De aceea am spus in trecut, ceea ce incearca emag cu academia de "online" este un mare pas inainte pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor online in Romania.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Intelegerea a ceea ce lucrat cel dinainte si apoi sa adaptezi pe ceva prost costa timp si bani, si daca inceputul este prost fiecare noua imbunatatire costa iar bani mai multi decat daca ar fi totul facut OK de la inceput
Cand faci totul de la inceput poti refolosi bucati de cod, module si functii din vechea constructie si astfel faci economii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)