Rezultate 1 la 10 din 45

Subiect: Sugestii agentie programare

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Daca o ia de "la 0", corect (acum are experienta ), toata investitia este pierduta (si este una medie spre mare, din cate am inteles eu). Asa ca are nevoie de o "agentie" care sa-i ofere pretul corect, dar care sa aibe capacitatea sa duca un proiect de nivelul asta si mai ales, sa-l poata duce si dupa ce este lansat. In cazul lui, sa preia si sa invete un "cod de la 0" (cred ca e custom toata platforma, iar daca nu e, este oricum o platforma antica) si sa dezvolte ulterior. Extrem de greu, pentru ca oricum costurile sunt mari, dar el stie mai bine.
    Uneori este mai ieftin sa arunci la gunoi tot ce s-a muncit la programare pana acum, daca a fost facut prost de la inceput te costa mai mult sa dezvolti decat sa faci de la 0
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Uneori este mai ieftin sa arunci la gunoi tot ce s-a muncit la programare pana acum, daca a fost facut prost de la inceput te costa mai mult sa dezvolti decat sa faci de la 0
    Mai ieftin NU cred, pentru ca ai platit deja o suma X, urmeaza sa platesti alta suma, deci X devine automat pierdere.

In cazul lui imagini, X este o suma consistenta, raportat la proiectul lui. Real il costa cam 20% din cat a platit, doar pentru "programare" nu si continut, daca alegea o solutie ok.

--------------------------

Raman la concluzia ca este foarte important inainte sa incepi un proiect ce implica o investitie consistenta sa mai ceri un second opinion. Eu la toti care imi cer oferte si o fac gresit (nu stiu ce sa ceara), le explic ce au nevoie si ce sa ceara. Normal 95% se supara, dar e fix problema lor, pentru cei cei 5% care inteleg, au ocazia sa "se salveze" de la inceput.

Daca toti cei care au bani (de investit in online) s-ar pricepe la online, nu ar mai exista seopedia si alte surse de informatii, pentru ca nu ai mai putea incepe un proiect cu bani putini. De aceea am spus in trecut, ceea ce incearca emag cu academia de "online" este un mare pas inainte pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor online in Romania.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Mai ieftin NU cred, pentru ca ai platit deja o suma X, urmeaza sa platesti alta suma, deci X devine automat pierdere.

In cazul lui imagini, X este o suma consistenta, raportat la proiectul lui. Real il costa cam 20% din cat a platit, doar pentru "programare" nu si continut, daca alegea o solutie ok.
    .
    Intelegerea a ceea ce lucrat cel dinainte si apoi sa adaptezi pe ceva prost costa timp si bani, si daca inceputul este prost fiecare noua imbunatatire costa iar bani mai multi decat daca ar fi totul facut OK de la inceput
    Cand faci totul de la inceput poti refolosi bucati de cod, module si functii din vechea constructie si astfel faci economii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Agentie imobiliara
    De kestor în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th July 2013, 09:44
  2. Agentie angajez programator
    De lancetti în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th July 2013, 11:59
  3. Site agentie taxi
    De alex.web în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3