Am mai patit si eu sa nu se vada ce scriu eu, dar s-a rezolvat prin resetarea calculatorului. Si parca am dat si un ad-aware, dar nu mai tin minte.
Am mai patit si eu sa nu se vada ce scriu eu, dar s-a rezolvat prin resetarea calculatorului. Si parca am dat si un ad-aware, dar nu mai tin minte.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Instaleaza pe curat - dezinstaleaza programu si sterge directorul din programe ( backup arhiva daca ai), sterge user\Application Data\Yahoo!, fa curat in Temp.
Boingeanu Ben
Safe Mode, scanare cu un anti spyware, restart, instalare versiunea noua.
Altceva..chiar nu am idee. Eu asta am recomandat la cei care au patit asa.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Mersi mult de reply`uri. Sa vedem ce pot sa fac.
Guys, same shit!!! Nu mai inteleg nimic. Am scanat cu antivirus, antispyware (cu mai multe)si nimic ba mai mult problema persista. Si in plus cred ca au fost afectate mai multe chestii si nu inteleg cum. Cred ca e vorba de un virus, in scanari insa nu iasa nimic. Am dezinstalat kaspersky inainte de toata treaba asta (pentru ca nu mai aveam licenta valida) si am instalat un avg free si antispyware si de atunci toata problema asta.
Ti-a schimbat cumva si homepage-ul in IE? Mai ai acces la task manager si la reg edit sau iti spune "disabled by your administrator"?
Daca cele de sus sunt valabile, atunci este un spyware (parca) care circula acum cateva luni pe mess.
Si am reusit pana la urma sa gasesc ceva despre el.
Nu reusesc sa postez link-uri.
Da o cautare pe google cu "school messenger spyware change homepage". E primul rezultat. Stiu ca e ciudata lista de cautare, dar tot ce-mi aminteam de acest spyware era acel "school".
HomePage-ul din IE se schimba in nsl-school.org
Acum am trecut de 10 posturi, pot sa pun si link-ul.
http://forums.sureshkumar.net/showthread.php?t=7790
Ultima modificare făcută de Krumel; 12th December 2006 la 23:42.
Folosesc FireFox, citesc sa vad ce zice.
Nu. Nu e deloc la fel cu Nsl-school. Nu are treaba cu browserul. Ci doar cu messengerul.
Ultima modificare făcută de Krumel; 12th December 2006 la 23:56.
Retrag spusele. Am asa-zisul svchost.exe svchost32.exe in computer. Dar nu mi se intampla nimic cu browserul. Incerc sa scap de el, sa vedem poate asta e chestia.
svchost.exe e servciu normal de windows
http://support.microsoft.com/kb/314056
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
OK! Am luat`o razna....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)