Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 38

Subiect: De ce se arunca atat de usor cu reputatii negative ?!

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Sa iti explic.
    Ai postat la Bar & Lobby. Aici este mai relaxata treaba, lumea mai si glumeste.

Offtopic:
    De obicei, cine deschide topic sa se planga de sistemul de reputatie, primeste si mai multe negative. In cazul tau nu s-a intamplat, ceea ce e o schimbare in bine. Sau n-au vazut "negativii" postarea
    Stiu pentru ca fac si eu parte din mai multe comunitati de multi ani. Dar in situatia mea, mi sa parut putin cam mult sa primesc atatea negative intr-un timp foarte scurt. Si chiar eram curios de ce? Nici nu aveam destule posturi incat sa ii dau un PM lui Tom sa il intreb "in privat" de ce am primit negativ pentru ce am scris. Indiferent daca ai dreptate sau nu, cand crezi cu putere in anumite lucruri si esti contrazis, vrei sa stii de ce !
    In fine, poate nu am procedat cum trebuia, dar curiozitatea si neputinta (de a afla) m-au impins sa fac acest thread.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de George Ginghina Vezi Post
    Te ajuta cu ceva daca iti dau eu pozitiv? Dar negativ? Iti creste suma din cont cu 100 RON cand primesti verde si iti scade cu 100 RON atunci cand primesti rosu? Nu. De ce iti bati capul?!

Ia punctele respective ca o parere a comunitatii asupra aportului adus. Faptul ce esti pe rosu inseamna ca ar trebui sa imbunatatesti calitatea postarilor. Atunci cand vei oferi informatii utile te asigur ca "verzile" nu vor inceta sa apara. Nu este nimeni care sa aiba ceva personal cu tine, nici Tom, nici Dan, nici Catalin, nici haos, nici nimeni. Cei care ti-au dat negativ acum iti vor da si pozitiv atunci cand vei merita.
    Te rog nu incepe cu discutii de genul pentru ca nu sunt pentru prima data pe un forum si chiar nu se merita un sarcasm de genul. Nu imi creste e-penisul, nu o sa simt mai bine in pielea mea pentru ca ma iubesc prietenii mei virtuali, nu imi creste suma din cont si orice alta discutie de genul pe care, intotdeauna se gaseste cineva sa o zica. Dupa cum i-am zis si lui Dan, fac parte si eu din mai multe comunitati si stiu ce si cum, mai mult sau mai putin.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Razvan, incerc si eu un exercitiu de imaginatie: ai undeva intre 32-36 de ani?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Am 25 ani. Si nu sunt plictisit sau cu frustrari anterioare, daca la asta vrei sa ajungi

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Altă Mărie cu aceeași pălărie ... the same bullshit ...

Cum pușca calului măiastru să scrii ceva fără să te documentezi înainte ? Nu ai văzut că era deschis deja topic: Black Friday continuă! Cu 99% poți prinde un super pozitiv pe Seopedia!!!

Offtopic: tot ce e mai sus.

P.S.: Și dacă nu mă crezi, uite și produsul: Black Friday! 99% reducere la ... pozitiv pe Seopedia!
    Ultima modificare făcută de iSKY; 25th November 2013 la 16:14.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de nRazvan Vezi Post
    Sincer nu credeam ca va fi o discutie pe aceasta tema pentru ca lucrurile sunt clare de mult timp. Cel putin eu stiu asta de mult timp pentru ca am simtit-o pe propria piele. Dar stiu ca asta nu este un argument, asa ca ofer aici cateva exemple de articole care vorbesc despre link velocity in siteuri de autoritate in domeniu:
    1) Google Penguin, the Second (Major) Coming: How to Prepare - Search Engine Watch (#SEW)

2) Penguin 2.0: PANIIIIIIIIC!!!...(or not) | Search Engine Journal

3) Google Penguin 2.1: A Change in our SEO Strategy | Pagetraffic Blog

Astea au fost doar cateva surse pe care le-am gasit la o simpla cautare pe google. In interiorul articolelor sunt destul studii de caz si exemple pentru a sustine ceea ce am zis.
    O sa consider ca faci misto de mine, dar pentru faptul ca postul este in "bar - lobby", nu-ti dau negativ.

Data viitoare cand o sa ai o intrebare, o sa-ti recomand "o cautare simpla pe google". In interiorul articolelor sunt destule studii de caz si exemple pentru a gasii raspunsul la intrebarea ta.

Ce nu inteleg eu, este faptul ca iti faci un cont pe seopedia, incepi si oferi sfaturi, ca imediat sa-ti motivezi raspunsurile cu "o simpla cautare pe google". Tu esti pe seopedia sa cauti solutii sau raspunsuri? Banuiesc ca NU, pentru asta exista "o cautare simpla pe google".

Realizezi oare ca in fraza asta te contrazici singur?

da si nu. daca faci prea multe backlinkuri intr-un timp foarte scurt si apoi vine o perioada in care nu mai faci nimic, e clara treaba si iti iei penalizare. dar daca faci multe backlinkuri (ca volum) intr-un mod "natural" si toate sunt curate si de pe siteuri cu autoritate, nu iti dauneaza.
    Dar in asta:

Daca fac prea multe backlinkuri intr-un timp scurt, dar in mod natural, curat si de pe site-uri de autoritate, e clara treaba, imi iau penalizare dar nu imi dauneaza.

Nu e nevoie sa ne explici termenii de mai sus, "o simpla cautare pe google" o sa ne ofere rapunsurile, ca doar, tu esti prea ocupat sa explici ce vrei sa zici (ne sfatuiesti).

Pentru negativ, ti-am explicat mai sus, dar nu ai inteles, sau mai bine zis, nu vrei sa intelegi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Am 25 ani. Si nu sunt plictisit sau cu frustrari anterioare, daca la asta vrei sa ajungi
    Eh, atunci eu te iert. Dar TOM sigur nu te iarta

Ce voiam sa-ti spun e ca in orice comunitate, inainte sa te apuci sa-ti dai cu parerea, trebuie mai intai sa te adaptezi, sa cunosti colegii sa-i accepti asa cum sunt si sa-ti faci mai intai loc printre ei inainte sa iti dai cu parerea in chestiuni serioase. Tom da multe negative dar dar nu si cu intentie negativa.

E usor de inteles cand si cui da negative. O sa-ti prinda bine "runda" asta cu el ca o sa capeti experienta de viata. Dar o sa te sifoneze bine de tot, pentru faptul ca ai l-ai provocat fara sa fii bine pregatit.

Ca sa scurtez povestea o sa folosesc un citat din celebrul film de animatie Cars: "Respecta clasicii" si totul o sa fie OK

PS: Pana sa termin eu de scris, vad ca a facut deja Dan o diagrama la ce am scris eu pana acum.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

OFF

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Eh, atunci eu te iert. Dar TOM sigur nu te iarta
    Asa mi-ai zis si mie acu 9 luni!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    OFF

Asa mi-ai zis si mie acu 9 luni!
    Pai si uite, ai facut deja neste linii verzi!

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

@Tom - din ce vad, pe tine te-a enervat cel mai tare chestia cu "o cautare simpla pe google". O iei prea personal, nu am avut nici un fel de atitudine cand am zis-o. Imi pare rau daca ai perceput-o intr-un alt mod ! Ma refeream doar ca exista multe informatii si studii de caz despre acest topic, incepand cu Pinguin 2.0

Tu esti pe seopedia sa cauti solutii sau raspunsuri?
    Ambele. Dar cel mai important motiv a fost faptul ca vreau sa fac niste siteuri in .RO si o sa am nevoie de serviciile vandute aici (in special articole).

Realizezi oare ca in fraza asta te contrazici singur?
    Nu consider ca ma contrazic si imi motivez raspunsul:
    -userul sethost a spus
    daca se pun prea multe link pot dauna site-ului.
    . Eu am spus
    da si nu
    .
    Da - daca faci prea multe backlinkuri intr-un interval de timp scurt, iti face rau
    Nu - daca se fac multe backlinkuri intr-un interval mare de timp, cu o anumita constanta, ceva care sa para "natural" -> atunci, in principiu, esti ok.

tu esti prea ocupat sa explici ce vrei sa zici
    - nu este vorba de asta doar ca sunt multe informatii despre acest subiect care explica mult mai bine decat as putea poate, sa o fac eu. (+ studii de caz, grafice, etc)

Pentru negativ, ti-am explicat mai sus
    - adica fraza asta
    Eu consider ca meriti negativ pentru afirmatiile de mai sus, pentru ca nu sunt de acord cu ele. Demonstreaza contrariul, sau macar argumenteaza-ti sfaturile si primesti pozitiv(e).
    -> acum ca mi-am argumentat sfaturile primesc pozitiv ? Sau deja ma intrec cu gluma ?

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th May 2009, 10:19
  2. Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 12th April 2009, 16:42
  3. De ce e WEB-ul .RO atat de prost?
    De Antauri în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th January 2008, 18:13
  4. Cum Se Arunca Bani Pe Publicitate Online
    De myamar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2006, 12:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •