Postat în original de
nRazvan
O sa consider ca faci misto de mine, dar pentru faptul ca postul este in "bar - lobby", nu-ti dau negativ.
Data viitoare cand o sa ai o intrebare, o sa-ti recomand "o cautare simpla pe google". In interiorul articolelor sunt destule studii de caz si exemple pentru a gasii raspunsul la intrebarea ta.
Ce nu inteleg eu, este faptul ca iti faci un cont pe seopedia, incepi si oferi sfaturi, ca imediat sa-ti motivezi raspunsurile cu "o simpla cautare pe google". Tu esti pe seopedia sa cauti solutii sau raspunsuri? Banuiesc ca NU, pentru asta exista "o cautare simpla pe google".
Realizezi oare ca in fraza asta te contrazici singur?

Postat în original de
nRazvan
da si nu. daca faci prea multe backlinkuri intr-un timp foarte scurt si apoi vine o perioada in care nu mai faci nimic, e clara treaba si iti iei penalizare. dar daca faci multe backlinkuri (ca volum) intr-un mod "natural" si toate sunt curate si de pe siteuri cu autoritate, nu iti dauneaza.
Dar in asta:
Daca fac prea multe backlinkuri intr-un timp scurt, dar in mod natural, curat si de pe site-uri de autoritate, e clara treaba, imi iau penalizare dar nu imi dauneaza.
Nu e nevoie sa ne explici termenii de mai sus, "o simpla cautare pe google" o sa ne ofere rapunsurile, ca doar, tu esti prea ocupat sa explici ce vrei sa zici (ne sfatuiesti).
Pentru negativ, ti-am explicat mai sus, dar nu ai inteles, sau mai bine zis, nu vrei sa intelegi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.